KOSA

Pravo je vrijeme da isprobate šampon za volumen iza kojeg stoji više od 6000 pozitivnih recenzija!

Za kosu zdravog i sjajnog izgleda!

Za kosu često znamo reći kako je naš najljepši ukras, stoga ne iznenađuje da joj posvećujemo punu pozornost kada je njezino stiliziranje u pitanju. Osim što je bitno imati hranjive preparate koji će kosu održati zdravom i njegovanom, ono što nikako ne smijemo smetnuti s uma su proizvodi koje koristimo u svakodnevnoj njezi kose, a od kojih ključnu ulogu ima upravo šampon!

Sigurni smo da ste do sada isprobali hrpu šampona te da je rijetko koji proizvod ispunio vaša očekivanja. Ono što nam je bitno ljeti, kada su temperature nešto više, pa je samim time kosa suha i bez života, je to da pri ruci imamo hranjivi proizvod koji će joj pružiti sve ono što joj je potrebno da bude zdrava i poletna. Ako ne znate od kuda krenuti niti koji proizvod uvrstiti u svoju kolekciju, nije naodmet isprobati proizvod o kojem se na popularnoj stranici Amazon jednostavno ne prestaje pričati. Podatak koji ulijeva povjerenje da bi ovaj proizvod mogao ispuniti baš svaka naša očekivanja je taj da iza njega stoji više od 6000 pozitivnih recenzija, a riječ je o OGX Biotin & Collagen šamponu.

Ovaj šampon poseban je po tome što temeljito čisti vlasište i samu kosu te joj vraća prirodnu ljepotu. Također, s vremenom vlas kose postaje snažnija, a veliki plus je i taj što ne sadrži sulfate te što je izrazito nježnog mirisa. Budući da nije opterećen agresivnim sastojcima idealan je za njegu tanke kose, bez volumena, stoga smo sigurni da će odmah nakon prvog testiranja postati vaš novi omiljeni beauty saveznik!

OGX Biotin & Collagen šampon

Foto: Instagram, OGX
Objavljeno: 15.07.2022. u 12:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p