KOSA

Prekrasne frizure idealne za dane kada nemate vremena stilizirati kosu

Sjajne frizure za užurbani radni dan!

Moramo priznati kako nam se malo toga zaista radi već pri samom buđenju, osim uživanja u prvoj šalici kave, no osim što moramo izabrati odjevnu kombinaciju u kojoj ćemo se osjećati dobro tijekom cijelog dana te uložiti još koju minutu za beauty i make up ritale, najmanje volje, ali i vremena, nam ostane za stiliziranje kose...

Jesen se kao takva pokazala poprilično neprijateljski nastrojena prema izgledu naše kose, pa je ona potaknuta nerijetko tmurnim vremenom, neugledna i teška za stiliziranje. Sjetite se samo koliko puta ste stajali ispred zrcala s četkom u ruci, pokušavajući kreirati savršeni izgled svoje kose, da bi nakon svega nekoliko minuta nakon što ste izašli iz doma, ona izgledala kao da s njom zapravo ništa niste niti radili. No na svu sreću, postoje neke frizure koje vam neće oduzimati puno vremena te za koje ne morate biti nešto previše vješti kako biste ih kreirali, a pokazale su se zaista spasonosne za one dane kada jednostavno nemamo vremena.

@bentheliem

Tako uvijek u svega nekoliko poteza možete kreirati nisku ili visoku pundžicu, koja može biti strogo ili raspušteno stilizirana, a također se možete poigrati i s odabirom gumice za kosu. Nešto glomaznije, satenske gumice sjajan su touch baš svakoj frizuri, a također su poprilično popularni i nešto veći rajfovi za kosu, s kojima će svaka vlas stajati na svome mjestu. Od dodataka još uvijek se nismo zasitili upečatljivih ukosnica i romantičnih marama zbog kojih i najobičnija frizura izgleda posebno, a nešto hladnije dane koji su pred nama iskoristite za igranje s toplim šeširima. U nastavku smo izdvojili sjajne frizure s kojima je nemoguće pogriješiti, stoga odaberite onu idealnu za sebe!

@bentheliem

@camillecharriere

@orionvanessa

@bentheliem

@orionvanessa

@camillecharriere

@orionvanessa

@happilygrey

@orionvanessa

@orionvanessa

Objavljeno: 03.10.2019. u 11:06
Tagovi: kosa, masna kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p