KOSA

Divne i praktične frizure za koje vam neće trebati duže od minute

Inspiracije s kojima više niti jedan dan neće biti 'bad hair day'

Prekrasno stilizirana kosa nešto je čemu težimo baš svakog dana, no sigurno i iz vlastitog iskustva znate da to baš i nije toliko jednostavno postići. Nekako smo najzadovoljniji izgledom kose odmah nakon njezinog pranja i feniranja, ali to baš i nije moguće izvesti svaki dan, a i naša kosa s tom idejom ne bila zadovoljna. S druge strane, to ne znači da jedino što možemo jest proglasiti 'bad hair day', pogotovo kada postoje frizure koje su toliko jednostavne za stiliziranje te nam neće oduzeti puno vremena...

Ono što nam teško pada nakon povratka s godišnjeg odmora, pored povratka svakodnevnim obavezama, jest stanje naše kose, koja često poprima izgled kao da ju jedino može 'spasiti' šišanje. Također povratak u rutinu nešto je na što se još uvijek pokušavamo prilagoditi, pa nam je tako ujutro svaka minuta važna te ne želimo trošiti vrijeme na nepotrebne rituale uljepšavanja. Nakon što izaberemo prikladnu odjevnu kombinaciju i naglasimo make upom sve ono što na svom licu volimo, ne preostaje nam baš puno vremena za frizuru, stoga ona nekako uvijek bude otužna i jednolična. Budući da je frizura ukras baš svake žene i točna na i svakom našem outfitu, nije naodmet posvetiti joj barem malo pažnje, pogotovo kada postoje frizure čije stiliziranje vam neće oduzeti puno vremena.

Svakako najomiljenija frizura jest punđa, koja pored praktičnosti i sklanjanja kose s lica, pruža jednu dozu ugode, što nam je posebno važno u ovom periodu prevrtljive vremenske prognoze. Također pored ove klasike, visoko na popisu omiljenih nalazi se i rep, ali i nespretne pletenice, koje što su više neurednije - izgledaju bolje. Ako težite nešto posebnijoj frizuri, uvijek možete igrati na kartu dodataka za kosu poput ukosnica, rajfa, velike kopče ili scrunchie gumice, a u nastavku smo izdvojili upravo takve frizure koje će vas sigurno inspirirati!

Foto: Instagram
Objavljeno: 11.09.2020. u 15:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p