KOSA

Prirodan sprej za bujne i postojane kovrče

Odlična frizura u nekoliko trenutaka!

Kovrčava kosa definitivno je tip koji zahtjeva nešto više njege želite li imati lijepu i postojanu frizuru. Dolaskom toplih dana, tijelo nam se sve više znoji, a samim time kosa poprima teksturu koja može izgledati vrlo neatraktivno, pa nije rijetkost posegnuti za beauty proizvodima koji će sve vratiti na svoje mjesto.

Iako se danas mogu pronaći doista sjajni proizvodi za njegu kovrča, ponekad se najboljima pokažu oni iz kućne radinosti. Naime, u ljetnim mjesecima kosa je izložena suncu i soli, što posljedično znači da postoji velika šansa za oštećenjem, pa dodatno tretiranje agresivnim proizvodima definitivno nije nešto što želimo. Kako biste izbjegli izlaganje kose štetnim kemikalija, ali ju istovremeno maksimalno oblikovali, postoji jedan vrlo jednostavan, a učinkovit recept za izradu spreja koji može biti gotov u svega nekoliko trenutaka. Potrebne sastojke zasigurno već sada imate u kuhinji, a radi se o:

-2 žlice gorke soli
-2 žlice obične soli
-malo aloe vera gela
-nekoliko kapi bademovog ulja
-eterično ulje po želji
-šalica tople vode

Sve sastojke potrebno je promiješati te usuti u bocu sa špricom, a ako nemate pri ruci ovaj tip ambalaže, tekućinu slobodno nanesite na dlanove te prođite kroz kosu. Ovaj prirodan sprej namijenjen je svima s kovrčavom kosom koji ju žele dodatno stilizirati, oblikovati te podariti volumen, a odličan je i za one s pouvalovitom kosom jer kreira dojam kovrča s plaže. Ovaj sprej osim što će stilizirati kovrče, hrani, ali i hidratizira kosu, pa se u svakom slučaju radi o boljem odabiru od kupovnih proizvoda te pripravku kojem morate dati šansu.

@officiallyquigley

Foto: Instagram
Objavljeno: 12.06.2019. u 15:55
Tagovi: kosa

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p