KOSA

Profesionalni proizvodi za kosu nikada nisu bili dostupniji!

Novom kampanjom, omiljeni zagrebački salon najavio je otvorenje svog webshopa!

Svaka žena je različita i svoja te zahtjeva poseban pristup kada je u pitanju uljepšavanje, a pogotovo kada je u pitanju frizura - zaštitni znak sveukupnog stila. To dobro zna frizerski salon Teuta koji ne prestaje unositi novitete u svoju ponudu, a u koji se uvijek rado vraćamo!

Crno bijeli vizuali salona Teuta podsjećaju nas na snagu klasike kojom odišu moderni tipovi frizura. Naglasak je na volumenu i teksturi, a modeli Lea Gobo, Ivana Vukušić i Mia Matić predstavljaju različitost i individualnost svake žene – svake klijentice koja dođe u Salon Teuta. No, ova tri prekrasna modela ovaj put nas ne podsjećaju samo na jednu od najpoznatijih frizerskih adresa u Zagrebu, već i na onu novu, internetsku! Teuta Mesaroš, vlasnica Salona Teuta, s prvim danima 2020-e otvorila je još jedan novi kanal za kupovinu profesionalnih prozvoda za stiliziranje kose vlastiti webshop!

''U smjeru otvaranja webshopa, pogurnule su me klijentice salona. Ne prođe dan, a da nas netko ne pita – gdje mogu kupiti ovakvu četku, gdje još mogu kupiti ovaj ili onaj proizvod za njegu kose, gdje mogu kupiti ovakav figaro. Tako sam odlučila selektirati profesionalne proizvode koji se mogu pronaći na tržištu i svojim starim, ali i novim klijentima ponuditi proizvode kojima sam i ja sama vjerna već dugi niz godina. U našem webshopu moći ćete kupiti proizvode koji su testirani u našim rukama, proizvodi kojima mi, profesionalci, vjerujemo.''

Foto: Jelena Balić
Make up: Dajana Pajkić
Objavljeno: 08.01.2020. u 09:30

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p