KOSA

Proizvodi za njegu plave kose koje se isplati imati!

Proizvodi koji čine razliku!

Njega kose je vrlo teška i zahtjevna beauty rutina. Da bismo postigli željenu dužinu i boju kose moramo proći kroz više procesa kako bi završni efekt bio savršen. Kada govorimo o njezi kose najbitnija stavka je šišati je redovito kako bi bila zdrava i njegovana. No, obojena kosa treba imati dodatno njegu kako bi boja dugoročno bila postojana. Ovo se osobito odnosi na svijetlu kosu, za koju je jako teško dobiti željenu nijansu. Plavu kosu je jako teško održavati, stoga je potrebno uložiti u kvalitetne proizvode.

Sve obojene plavuše dobro su upoznate s činjenicom da plava kose može zadati puno muke. Osim što je prilično teško postići željenu nijansu, drugi ozbiljan izazov predstavlja održavanje boje i minimaliziranje žutila, kao i adekvatna hidratacija kose i vlasišta. Za ovakav tip njege potrebno je uložiti u kvalitetne proizvode koji će nam pomoći održati plavu kosu postojanom i zdravom. Osim što je preporuka koristiti šampon isključivo za plavu kosu, potrebno je koristiti i posebne maske koje će omekšati vrhove i zadržati hladan sjaja koji želimo imati.

Nakon pranja i sušenja kose, trebali bi koristiti proizvode u obliku spreja ili silikona koje možemo držati cijeli dan bez ispiranja kako bi dodatno hidratizirali kosu. Šampon koji se pokazao odličan odabir i kojeg preporučujemo je L'Oréal Professionnel Série Expert Silver Shampoo, koji spada u kategoriju silver šampona jer je odličan za suzbijanje neželjenih žutih tonova. Osim toga, potrebno je koristiti hranjive maske i regeneratore, a predlažemo Neutrogena Triple Moisture Deep Recovery Hair Mask jer je odličan proizvod za nahraniti plavu kosu. U nastavku izdvajamo najbolje proizvode za njegu plave kose iz aktualne ponude.

Kerastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet, Keune Design Silver Reflex Shampoo

Neutrogena Triple Moisture Deep Recovery Hair Mask, L'Oréal Professionnel Série Expert Silver Shampoo

Olaplex Hair Perfector No. 3, Purelogy Colour Fanatic Multi-Tasking Hair Beautifier

Foto: Instagram, DM, Douglas
Objavljeno: 08.04.2022. u 11:18
Tagovi: kosa, kosa trendovi

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p