KOSA

Razmišljate o šiškama? Evo zašto to i nije baš sjajna ideja!

Frizura na koju se nije jednostavno odlučiti!

Sigurni smo da gotovo svaka žena u životu barem jednom razmišlja o promjeni frizure, a ima li veće promjene od šiški? Riječ je o frizuri koja u nama stvara hrpu nedoumica, budući da je pitanje hoće li se taj stil poklopiti s našim crtama lica te kada se napravi ključni rez, jednostavno više nema povratka. Kako je trenutno zbog koronavirusa na snazi izolacija te se preporučuje ostanak u domu, vrlo brzo bi se mogli poželjeti određene promjene, stoga u nastavku otkrivamo razloge zašto to i nije baš dobra ideja!

Monotonija je nešto s čime se vrlo teško nosimo, a što je postalo očigledno u svega nekoliko dana od kada su socijalni kontakti i učestali izlasci gotovo pa zabranjeni. U takvim trenucima najčešće strada naša kosa, koja je poznata po tome da i one najmanje promjene na njoj mogu u potpunosti izmijeniti naš izgled. Za šiške postoji nekoliko ključnih pravila s kojima bi prije njihovog stiliziranja trebali biti upoznati te o kojima uglavnom ovisi i sama odluka za njihovo kreiranje. Činjenica jest da šiške vizualno zatvaraju čelo, ali također mijenjaju oblik lica. Upravo iz tog razloga morate znati što od šiški zapravo očekujete, odnosno želite li vizualno smanjiti čelo, a također šiške mogu utjecati na to da lice izgleda šire, stoga je vrlo važno imati viziju što s njima želite postići.

Iako danas možemo pronaći razne YouTube kanale gdje nas se vodi kroz ključne korake u gotovo svim beauty tretmanima, pa tako i u stiliziranju kose, šišanje šiški u kućnoj radinosti i nije baš najpametnija odluka. Nadalje, topli proljetni i ljetni mjeseci koji se nalaze pred nama znače da ćemo se jače i znojiti na području čela, stoga će njihovo održavanje biti poprilično komplicirano. Konzultacije s profesionalcima ključne su kako biste na svom licu kreirali šiške koje će vam najbolje pristajati s obzirom na sam oblik lica, stoga barem na neko vrijeme pričekajte s tom idejom!

Objavljeno: 18.03.2020. u 09:05

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p