GREEN

Šampon koji potiče rast kose toliko je dobar da ga je u posljednjih mjesec dana kupilo više od 10.000 ljudi

Proizvod koji trenutno ima status 'bestseller'
S vremena na vrijeme pojavi se proizvod koji stvori pravu pomutnju na društvenim mrežama, a ovoga puta su sve oči uperene u jedan šampon. Broj pozitivnih recenzija samo se niže, a ono što kupce najviše oduševljava kod ovog proizvoda jest njegovo poticanje rasta kose!

Ako tražite šampon zahvaljujući kojem će vaša kosa biti bujnija te će potaknuti rast nove, mlade kose, onda imamo proizvod za vas. Na Amazonu je unazad mjesec dana više od 10.000 ljudi kupilo Kitsch Hair Growth Rice Bar šampon te je tako stekao status beauty bestsellera. Po čemu je ovaj šampon toliko poseban da je izazvao takav hype? Moramo priznati da smo i sami malo iznenađeni jer je riječ o krutom šamponu, a ne onom klasičnom u plastičnom pakiranju, pa se postavlja pitanje postajemo li ekološki osvješteniji ili je riječ o zaista sjajnom proizvodu?

Šampon iza kojeg stoji hrpa pozitivnih recenzija

Ovaj šampon osim što zamjenjuje dvije plastične boce ima glavni sastojak protein rižine vode zahvaljujući kojem je kosa hidratizirana i sjajna, a redovitim korištenjem potiče rast mlade kose. Također je formuliran i s ricinusovim uljem kako bi se kosi pružila zaštita od vanjskih utjecaja te osnažila folikula kose. Ovaj šampon prikladan je za sve tipove kose, pa i one s pramenovima, a njegovo korištenje poprilično je jednostavno. Dovoljno je namočiti šampon kao sapun, protrljati ga među rukama i oprati kosu kao što bismo to napravili s klasičnim šamponom. Ovaj proizvod možete kupiti ovdje, po cijeni od $14.

Kitsch Hair Growth Rice Shampoo Bar for Strengthening

Foto: Instagram, Amazon
Objavljeno: 14.08.2023. u 09:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p