KOSA

Šampon s ricinusovim uljem iza kojeg stoji poprilično veliki broj pozitivnih recenzija

Šampon idealan za njegu slabe kose sklone lomljenju!

Pronaći idealan šampon za kosu nije baš toliko jednostavan zadatak kao što se možda čini na prvu. Osim što je trenutno kosi potrebno pružiti hranjivi tretman nakon hladne zime i perioda karantene, koji je dodatno isušio samu kosu, pronalazak odgovarajućeg šampona dodatno komplicira i raznolika ponuda koja se može pronaći na drogerijskim policama!

Pranje kose je, zahvaljujući bogatstvu beauty svijeta, puno više od standardnog održavanja higijene. Šampon zapravo ima ulogu uklanjanja svih nečistoća na samoj kosi, a potrebno ga je nanositi dva puta kako bi kosa u konačnici bila u potpunosti čista. To ćete najbolje primijetiti po razlici u stvaranju pjene kod prvog šamponiranja i drugog jer se pjena stvara brže i više kada je kosa čišća. Nadalje, kada je njega kose u pitanju, sve više se okrećemo nešto prirodnijim formulama, pogotovo na uljnoj bazi, budući da su se nebrojeno puta pokazale kao vrijedan sastojak u njezi kose.

Možda je to jedan od razloga zašto se Garnierov šampon Ricin Oil & Almond pronašao na gotovo svakoj kupaonskoj polici, ako je sudeći po broju pozitivnih recenzija koje se nalaze iza ovog proizvoda. Ovaj šampon obogaćen je ricinusovim i bademovim uljem koji su pravi izbor za slabu kosu, sklonu lomljenu. Osim šampona, ovu liniju čine i regenerator kao i maska za kosu, ako joj je potrebna dubinska njega, a ono što je posebno kod ove linije jest i to što odgovara kosi sklonoj mašćenju, stoga svakako testirajte ove proizvode ako već niste!

Objavljeno: 09.06.2020. u 11:20

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p