KOSA

Šampon za kosu s trenutno najviše pozitivnih recenzija na Internetu

Šampon s preko 400 pozitivnih recenzija!

Jedan od važnijih ciljeva nakon godišnjeg odmora jest vratiti oštećenu kosu u život. Tako se mnogi teška srca odlučuju na šišanje, kao jedini način da se kosa nekako obnovi, no zahvaljujući bogatom beauty svijetu to i nije jedino rješenje za koje se možete odlučiti, pogotovo ako težite dugoj kosi koju i nije toliko lako postići!

S vremena na vrijeme određeni beauty proizvod iz nekog razloga postane top tema o kojoj svi pričaju, no zaista su rijetki slučajevi da to bude, na prvi pogled, običan šampon za pranje kose. No, upravo je to postigao Schwarzkopfov šampon, 'Fiber Therapy' iz kolekcije 'Gliss' za jako oštećenu kosu, a koji trenutno broji preko 400 pozitivnih recenzija na Amazonu. Oduševljenje najvjerojatnije leži u tome što je glavni sastojak ovog šampona keratin, koji je već dobropoznat saveznik lijepe i njegovane kose te je upravo on ono što je suhoj i oštećenoj kosi nakon ljeta potrebno.

@matildadjerf

Ovaj šampon garantira obnovu oštećene kose zahvaljujući keratinu, a također u svojoj formuli sadrži i Omegaplex® tehnologu koja ciljano djeluje protiv lomljenja vlasi te koja je razvijena posebno da zaštiti i ojača samu kosu. Također je idealan i za njegu kose koja je često izložena farbanju, nakon čega neće biti suha i teška za raščešljavanje. Potrebna je vrlo mala količina pri svakom pranju, budući da je vrlo pjenušav, a uz sve to predivno miriše!

Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy šampon  @matildadjerf

Objavljeno: 30.09.2019. u 14:47
Tagovi: kosa, trendovi kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p