KOSA

Šamponi za učinkovitu zaštitu obojene kose tijekom vrućih ljetnih mjeseci!

Pružite vašoj kosi odgovarajuću njegu kakvu zaslužuje

Sunčani proljetni i ljetni dani prava su prilika za provođenje vremena i uživanje na otvorenom, no svi dobro znamo da boravak na suncu, bilo da se radi o direktnom izlaganju i sunčanju na plaži ili pak običnoj šetnji gradom, dolazi uz važnja upozorenja, a posebice kada govorimo o zdravlju naše kože i kose koja u toplim mjesecima ipak zahtijeva nešto jaču njegu.

Bez obzira na tretman i boju koju redovito nanosite na vašu kosu, obojena kosa zahtijeva posebno mnogo njege, a ponajviše u vrućim, ljetnim danima kada djelovanje sunca i soli itekako utječe na sam izgled i zdravlje vaše kose. Brže ispiranje boje, ispucala kosa i vrhovi te pojava neželjenih, žutih tonova samo su neke nuspojave koje želimo spriječiti kako jedino riješenje naposlijetku ne bi bilo - drastično šišanje i neželjeno skraćivanje kose. Iako nijedna boja ne traje vječno, danas na tržištu možete pronaći široku paletu sjajnih proizvoda koji itekako mogu pomoći u očuvanju boje i koji mogu osigurati vašoj kosi dodatnu njegu tijekom vrućih, ljetnih mjeseci.

Prilikom biranja odgovarajućeg proizvoda, svakako pripazite da koristite proizvode bez sulfata te da odabrani šampon bude namijenjen upravo za vašu boju kose. Isto tako, birajte one šampone koji dodatno hidratiziraju kosu koja je, u ljetnim mjesecima, mnogo suša nego zimi. Pravilnim odabirom odgovarajućeg šampona vaša kosa će, osim dodatne njege, zadobiti i onaj prirodni sjaj kojemu svi težimu, a zbog kojega će djelovati zdravije i ljepše nego ikada. Kako bismo vam olakšali potragu, u nastavku smo izdvojili šest provjerenih šampona za obojenu kosu koje vrijedi isprobati, a na kojima će vam vaša kosa još dugo vremena biti zahvalna.

Olaplex N°3 Hair Perfector, Kérastase Elixir Ultime

Schwarzkopf Professional BC Bonacure pH 4,5 Color Freeze, L’Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Resveratrol, Matrix Total Results Color Obsessed

Foto: Instagram, Schwarzkopf, L'Oreal, Matrix 
Objavljeno: 14.06.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p