KOSA

Slani sprejevi s kojima ćete imati savršene valove u kosi

Za besprijekorne valove čak i onda kada ste daleko od plaže!

Moramo priznati kako više no ikada maštamo o uživanju kraj obale, budući da smo veliki dio proljeća proveli unutar svoja četiri zida. I dok čekamo da nam ljeto i visoke temperature stignu, atmosferu mora, sunca i plaže vrlo lako možemo pronaći i u bogatom beauty svijetu, a riječ je o jednoj od najpopularnijih i najtraženijih frizura - beach waves.

Preplanula put, lagani i prozračni komadi, minimalan make up i jednostavna frizura razlozi su zašto se ljeti u svojoj koži osjećamo najbolje. Neopterećenost i ležernost nešto je čemu težimo u ovom periodu godine, kao i jednostavnost u kreiranju svakodnevnog izgleda. Izgled kose ključan je dio našeg outfita, pa ne iznenađuje da upravo ona nosi epitet našeg ukrasa, no ljeti gledamo da kreiranje njezinog izgleda bude što jednostavnije, ali s efektom. Upravo tako možemo opisati i popularnu beach waves frizuru, koja je primjerena za različite prigode, bez obzira na to radi li se o dnevnoj frizuri idealnoj za ležernu šetnu gradom ili o nekom formalnijem događaju. Za ovu frizuru se ne morate prepuštati u ruke profesionalaca, a s lakoćom će ju kreirati i najveći amateri.

Ono što vam je potrebno za kreiranje frizure koja izgleda kao da ste netom izašli iz mora te svoju kosu posušili na suncu i vjetru su pegla i slani sprej za kosu. Kosu je potrebno uviti u kovrče koje ćete zatim velikim češljem dobro raščešljati, a zatim ih pošpricati slanim sprejem. Ovaj proizvod zapravo je mješavina soli i sastojaka koji kosi pružaju miris, mekoću i volumen, a kako ne biste kreirali neželjeni efekt slijepljene kose, u nastavku smo izdvojili proizvode s kojima sigurno nećete pogriješiti!

Schwarzkopf Mad About Waves Sea Blend Texture sprej

John Frieda Beach Blonde Sea Waves Sea Salt Spray

Moroccanoil Beach Wave Mousse

OUAI Wave Spray

Le Petit Marseillais sprej za kosu

Foto: Instagram, La Petit Marseillais, OUAI, Moroccanoil, John Frieda, Schwarzkopf
Objavljeno: 25.05.2020. u 10:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p