KOSA

Trik s kojim šiške uvijek izgledaju besprijekorno!

Brzo i praktično!

Ako ste ikad zaželjeli promijeniti frizuru, no ipak niste bili spremni na drastične ‘rezove’, šiške su se pokazale kao malena, ali vrlo efektna promjena. Naime, šiške su odličan odabir iz nekoliko razloga, a jedan od glavnih je onaj da uvijek imate frizuru bez obzira na to nosite li raspuštenu ili podignutu kosu. Ipak, šiške donose i jedan problem, a to je kako ih zadržati na svojem mjestu?

Šiške obožavamo, ali ono što malo manje obožavamo su vlaga ili vjetar koji ih pokvare, ali srećom i za to postoji sjajno praktično rješenje. Imate li šiške, sigurni smo da ih perete svaki ili barem svaki drugi dan jer inače vrlo brzo poprime neatraktivan izgled, ali isto tako svježe oprane šiške mogu biti poprilično neposlušne. Stoga, kako se to ne bi dogodilo, a kako biste izbjegli zalijepljen izgled, šampon za suho pranje nameće se kao odličan trik s kojim će vaše šiške baš uvijek izgledati odlično.

Stvar je sljedeća, nakon što ste oprali i isfenirali šiške, na njih je potrebno nanijeti suhi šampon i protrljati ručnikom, a zatim ako je potrebno još nekoliko puta proći četkom i fenom. Na taj način vaše svježe oprane šiške dobit će potrebnu teksturu koja neće kreirati mastan izgled, a opet će biti ‘poslušne’, odnosno stajati će na mjestu. Ovo je trik s kojim u svega nekoliko trenutaka možete imati sjajnu frizuru za koju ne trebate brinuti da će po izlasku van promijeniti izgled, već naprotiv, izgledati jednako kao i u kupaonici.

Budući da na tržištu postoji velik broj šampona za suho pranje, mi smo u nastavku izdvojili one koji su se pokazali najboljima!

Batiste Wonder Woman Dry Shampoo, Kérastase Fresh Affair Dry Shampoo

Moroccanoil Dry Shampoo, Refresh+Care Fresh Coconut Dry Shampoo

Syoss Anti Grease Dry Shampoo, Bed Head by TIGI Oh Bee Hive! Matte Dry Shampoo

Foto: Instagram
Objavljeno: 12.04.2021. u 13:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p