KOSA

Trikovi uz koje će šiške uvijek izgledati savršeno

Omiljena frizura ponekad može zadavati probleme!

Iako ljeti volimo neobaveznu raspuštenu kosu, dolaskom prvih jesenskih dana nerijetko zaželimo promjenu koja će osvježiti naš izgled. Promjena koja baš uvijek urodi plodom tiče se kose, odnosno frizure, a ono što najviše volimo činjenica je kako ne moramo posegnuti za drastičnim 'rezom'. 

Možemo se složiti kako je promjena frizure nešto čega se svi s vremena na vrijeme zaželimo, ali ipak nerijetko nismo dovoljno hrabri kako bi se odlučili za onu nešto veću. Srećom, postoje odlične frizure koje tehnički zahtijevaju minimalne promjene, a zapravo donose one velike. Jedna od takvih frizura definitivno je ona koja uključuje šiške. Sigurni smo da ne postoji osoba koja barem jednom u životu nije imala šiške te zbog istih i požalila. Ipak činjenica kako ih morate stilizirati ne smije vas obeshrabriti jer postoje jednostavni trikovi uz pomoću kojih šiške baš uvijek mogu izgledati odlično.

@gabriellebassett

@rocky_barnes

Poznata je činjenica kako se šiške puno brže i lakše maste od ostataka kose te želite li da baš svaki dan budu lijepe i svježe, potrebno ih je svakodnevno prati. Iako je pranje šiški vrlo brz proces, ponekad doista nemamo niti nekoliko minuta viška, a proizvod koji će vam u tom trenutku biti najveći saveznik je šampon za suho pranje. Naime, malenu količinu šampona potrebno je nanijeti na šiške i protrljati ručnikom, a potom sve skupa završno isfenirati. Efekt će biti jednak baš kao da ste ih oprali s normalnim šamponom, ali uz jednu dodatnu pogodnost, a to je tekstura.

@rocky_barnes

Upravo tekstura je ono što će vaše šiške činiti postojanim, pa preporučujemo da šampon za suho pranje nanesite i na svježe oprane šiške kao bi iste zadržale čvrstinu i puninu. Stavka koja također može uvelike utjecati na izgled šiški je i vrijeme, a posebice ono vjetrovito ili vlažno. U tim trenutcima spas možete potražiti u atraktivnim maramama za kosu ili trendi rajfovima. Ovi modni dodatci fiksirat će vaše šiške te vremenski uvjeti neće utjecati na njihov izgled, a istovremeno ćete cjelokupnom looku podariti zanimljiv izgled. Osim ukrasa za kosu i šampona za suho pranje, svi oni koji imaju šiške znaju kako je lak za kosu vaš najbolji prijatelj, stoga trik koji je od velike koristi nalaže da u torbici uvijek imate putno pakiranje laka za kosu za kojim možete posegnuti u svakom trenutku ako šiške otkažu poslušnost.

Jednom kada se odlučite za ovu frizuru, morate imati na umu da je riječ o onoj koja zahtjeva nešto brige i stiliziranja, no kada uhvatite ritam shvatit ćete kako se ne radi o nikakvom problemu te da uz sitne i korisne trikove šiške uvijek mogu izgledati sjajno.

@rosieannbutcher

Objavljeno: 23.09.2019. u 16:45
Tagovi: kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p