KOSA

U Sinsayju možete pronaći popularne TikTok uvijače za kovrče bez topline

Kreirajte hit frizuru bez puno muke
Kada bismo morali izdvojiti samo jednu frizuru koja nam baš nikada neće dosaditi, onda su to zavodljive kovrče. Riječ je o frizuri koja laska svakoj kosi, obliku lica te je idealan odabir za baš svaku prigodu jer pruža 'ono nešto' i najdosadnijim outfitima, a načini kako kreirati ovu frizuru su zaista brojni. Neki zahtijevaju korištenje toplinskih uređaja za koje znamo da oštećuju samu kosu, dok druge metode zahtijevaju praktične alate kako bismo kreirali željeni look bez topline!

Ako ste ovih dana barem jednom zakoračili na popularnu društvenu mrežu TikTok, onda ste sigurno primijetili praktične uvijače koji u tren oka stvaraju prekrasne valove. Riječ je o metodi koja ne oštećuje kosu, a pruža efektne rezultate - baš kao da su našu frizuru radile najspretnije frizerske ruke. Način korištenja ovih uvijača zapravo je poprilično jednostavan, iako vam se to možda i ne čini tako na prvu. Potrebno je provući pramen kose kroz uvijač, a potom pustiti minimalno 3 sata da kosa poprimi željeni oblik. Dužina držanja odredit će zapravo efekt kovrči, odnosno želite li istaknutije kovrče ili lagane valove, a za bolje rezultate izrazito je važna i priprema same kose.

Tako prije korištenja ovih uvijača kosu operite i dobro osušite. Ona bi trebala biti gotovo pa u potpunosti suha jer kada je kosa vlažna sama vlas je puno teža, pa je tako teško kreirati željenu frizuru. Ove hit uvijače možete kupiti i u Sinsayju po cijeni od 9,99 eura, a što se zaista isplati s obzirom na to da je riječ o alatu koji će zaista olakšati kreiranje ove hit frizure!

@kysalove #GRWM for a monday!!! #summerstyle #summer2022 #grwmroutine #grwmschool #haircurlers #makeuptutorial #hairturtorial #heatlesscurls ♬ no hands waka flocka flame - yeat fp

Sinsay (9,99 eura)

Foto: Sinsay, Instagram
Objavljeno: 24.05.2023. u 12:18

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p