KOSA

U Zari se odnedavno mogu kupiti i sprejevi za neodoljiv miris kose

Jedan klik vas dijeli do nove mirisne avanture!

Sve češće su situacije da u omiljene modne brendove zavirujemo s ciljem obnavljanja sadržaja kozmetičke torbice. Beauty svijet unutar modnih high street brendova jednostavno je procvjetao, pa tako nema toga što na njihovim policama ne možemo pronaći...

Pravi primjer toga je i posljednja Zarina mirisna kolekcija, a koja je u prvom planu namijenjena kosi. Zara sve češće postaje prepoznata kao prava parfemska oaza, pa tako nerijetko u njezinim mirisnim kolekcijama pronalazimo nove favorite koji nas uvijek iznova oduševljavaju. Koliko je važno imati dobar parfem nadohvat ruke sigurno znate i iz vlastitog iskustva jer, pored toga što zaokružuje naše cjelokupno modno izdanje, s vremenom može postati odraz našeg identiteta i osobnosti. Stoga uopće ne iznenađuje da se bez omiljenih mirisnih nota osjećamo 'golo', a kako bi sam miris što duže trajao, spremni smo vrlo brzo prihvatiti baš sve beauty mitove koji se već generacijama prenose.

No, oko nekih savjeta bi ipak trebali razmisliti dvaput prije nego postanu dio naše rutine. Tako mnogi od nas svoj parfem, osim na ključne točke, znaju nanositi i na kosu jer se smatra kako će miris na njoj biti dugotrajniji i intenzivniji. S druge strane, naša kosa s ovom rutinom i nije baš najsretnija jer parfemi često sadrže i veliki udio alkohola koji doprinosi njezinom isušivanju. Kako ne biste oštetili svoju kosu, nije naodmet imati nadohvat ruke jednu pametniju alternativu, a to su mirisni sprejevi za kosu. Njihova formula je nešto nježnija, a učinak je zapravo jednak kao da ste na kosu nanijeli omiljeni parfem. Od nedavno mirisne sprejeve, koji zaista osvajaju na prvu, možete pronaći i u Zari te ih u svoju shopping košaricu ubaciti samo jednim klikom!

Objavljeno: 10.03.2021. u 14:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p