KOSA

Učinkoviti vitaminski proizvodi za brži rast kose

...jer ljepota dolazi iznutra!

Imati zdravu i bujnu kosu nedostižna želja je mnogih, pogotovo za vrijeme hladnih, zimskih dana kada ona poprima poprilično neugledan izgled te nam predstavlja veliki izazov prilikom njezinog stiliziranja, pa ju tako najčešće skrivamo ispod tople kape ili ju eventualno zavežemo u nespretnu punđu. No, napretkom beauty svijeta postalo je poprilično lako obnoviti oštećenu kosu, a da u tu priču ne uključujemo toliko mrsko šišanje i to sve zahvaljujući pomalo neobičnim vitaminima...

Moramo primijetiti kako su već daleko iza nas vremena u kojima su šampon i regenerator bili jedini saveznici bujne i zdrave kose, pa tako na svojoj kozmetičkoj polici možemo pronaći raznovrsne mirišljave maske za kosu, bogata ulja i serume koji su vrlo često spašavali našu kosu od šišanja. No, ponekad je kosi potrebno pružiti podršku i 'iznutra', a ne samo vanjskom upotrebom prikrivati njezino loše stanje. Navedeni proizvodi sjajni su za preventivnu njegu kose te će eventualno sakriti njezino oštećenje, no ne na duge staze, stoga je ponekad potreban snažniji tretman koji će kompletno obnoviti stanje kose te tako potaknuti njezin rast i to u što kraćem vremenu.

U ovakvim situacijama vitaminski proizvodi za njegu kose pokazali su se sjajnima jer su bogati keratinom, biotinom, hijaluronskom kiselinom te svim mogućim vitaminima koje možete zamisliti te ih uzimate direktno, a ne kroz neki proizvod koji bi sve navedeno sadržavao u nekoj formuli koju bi nanosili površinski na kosu. Ovakav tip proizvoda dolazi u obliku tableta ili kapsula koje možete uzimati uz obrok ili na prazan želudac, a ono što je potrebno jest strpljenje, budući da se prvi rezultati mogu primijetiti nakon nekoliko dana, a ponekad i tjedana, ovisno koliko je sama kosa oštećena, no riječ je o čekanju koje se svakako isplati!

Definitivno najpoznatiji proizvod ovakvog tipa je SugarBearHair Vitamins kojeg su na tron postavile sestre Kardashian, pa tako nije dugo trebalo, a da se ovi plavi medvjedići pronađu u brojnim kozmetičkim torbicama. Veliki broj pozitivnih recenzija stoji iza ovog proizvoda, a njegov sastav čine biotin, folna kiselina, kokosovo ulje i vitamin C, što zvuči kao sjajna kombinacija za baš svaku kosu. Pored ovog proizvoda, u nastavku smo izdvojili i druge sjajne proizvode koje bi rado testirali, a možete ih naručiti preko službenih stranica pojedinog brenda!

HUM Nutrition Hair Sweet Hair Growth - Vegan Gummies, Vital Proteins Matcha Collagen

Natural Wealth vitamini za kosu

Elon Matrix 5000, Nutrafol Core for Women

Foto: Instagram, Natural Wealth, Elon, Nutrafol, HUM Nutrition, Vital Proteins
Objavljeno: 22.01.2020. u 10:54

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p