KOSA

Već dugo razmišljate o šiškama? Evo zašto ih je zimi najbolje preskočiti!

Sve što morate znati ako planirate šiške!

Nakon ljeta ono za čime najviše čeznemo jest promjena; bilo svakodnevne rutine, životnog prostora ili pak fizičkog izgleda. S druge strane, nekako najčešće u želji za promjenom nastrada naša kosa, a ako ovih dana intenzivno razmišljate o šiškama, možda je bolje da s tom idejom mrvicu pričekate!

Svatko od nas je barem jednom u životu prolazio kroz onaj period u kojem smo razbijali glavu s idejom o šiškama. Riječ je o frizuri koja pruža jedan poseban ženstveni šarm i nonšalantnost te u tren oka osvježi cjelokupni naš izgled. S druge strane, riječ je i o rezu nakon kojeg nema povratka, ali kojem je nužno uvelike se prilagoditi. Šišanje šiški nije baš najpametniji odabir u nešto hladnijem periodu godine, a razloga za to je zaista pregršt. Kada ošišamo šiške moramo biti svjesni da će nam njihovo stiliziranje oduzimati zaista puno vremena, pogotovo ako nemate izrazito ravnu kosu već ovisite o feniranju ili drugim načinima stiliziranja, a što je zaista previše posla za pretrpani raspored.

Nadalje, zimi se suočavamo s vlagom u zraku, a s kojom ne mogu niti najbolji proizvodi za njegu kose izaći na kraj, stoga ako imate kosu koja izgubi formu već nakon nekoliko koraka izvan doma, onda šiške definitivno preskočite. Također, za vrijeme niskih temperatura na sve načine pokušavamo zadržati toplinu, pa su kape neizostavan dodatak svakodnevnim modnim izdanjima, no koliko god se genijalno uklapale u naše stylinge, kapa i šiške nikako ne idu zajedno. Koliko god šiške zvuče kao sjajna ideja, možda je najbolje da za ovaj rez ipak pričekate nešto topliji period godine!

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.09.2022. u 12:27

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p