KOSA

Vlaga u zraku kvari vam frizuru? Onda ovaj hvaljeni sprej za ravnanje kose morate isprobati!

Za zaglađenu i ravnu kosu bez kovrčanja!

Za lijepo oblikovanu frizuru često se kaže da je ključna točna na i cjelokupnog outfita, detalj koji nerijetko preuzima ulogu modnog dodatka. Upravo zato nam je važno da naša frizura izgleda besprijekorno u svakom trenutku, no zimi je to posebno veliki izazov!

Stiliziranje kose nešto je za što odvajamo poprilično puno vremena i truda, stoga nas uvijek iznova iznervira kada kosa u svega nekoliko minuta što smo napustili svoj dom, poprima izdanje kao da se oko nje uopće nismo potrudili. Vlaga u zraku poznati je neprijatelj baš svake frizure te nešto što je zimi gotovo pa nemoguće izbjeći, no na svu sreću postoji proizvod kojem ovaj izazovan zadatak sjajno polazi za rukom. Riječ je o spreju za ravnanje kose Color WOW Dream Coat Supernatural Spray, a koji je već godinama favorit J.Lo i Kim Kardashian. Ovaj sprej funkcionira tako da stvara nevidljivi vodootporni štit koji dugotrajno štiti kosu od djelovanja vlage te tako sprječava njezino kovrčanje.

Također, ono što je važno naglasiti jest kako je u pitanju proizvod koji dubinski hidratizira kosu, ne opterećuje ju i ne ostavlja mastan sjajan. Njegovo korištenje vrlo je jednostavno, nakon što operete kosu, na vlažnu i osušenu ručnikom nanesite Color WOW Dream Coat Supernatural Spray. Zatim kosu razdijelite na pramenove te ih ravnomjerno našpricajte. Kako bi se proizvod aktivirao potrebno je osušiti svaki pramen sušilom, a za najbolje rezultate proizvod nanosite nakon svakog trećeg pranja kose! Cijena ovog proizvoda je oko 200-ak kuna, a kupiti ga možete ovdje!

Color WOW Dream Coat Supernatural Spray sprej za ravnanje kose

Foto: Instagram, Color WOW Dream Coat
Objavljeno: 14.01.2022. u 09:33
Tagovi: kosa, trendovi kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p