KOSA

Vlaga u zraku vam ovih dana kvari frizuru? Onda ove proizvode morate uvrstiti u rutinu!

Proizvodi zahvaljujući kojima baš svaka vlas stoji na svom mjestu
Vlaga u zraku dobro je poznati neprijatelj svake frizure! Koliko puta vam se samo dogodilo da ste sate i sate proveli ispred zrcala, pokušavajući namjestiti baš svaku vlas na glavi da stoji na svom mjestu, da bi se cijeli uloženi trud raspao čim biste zakoračili van svog doma?

Ovih dana vlaga u zraku označena je kao neprijatelj broj jedan baš svake prekrasno stilizirane kose te je riječ o problemu s kojim ćemo se sve češće suočavati u hladnim danima pred nama. Iz tog razloga naša frizura izgleda kao da smo se neposredno pred izlazak igrali s utičnicom, pa tako svaka vlas u dodiru sa zrakom vodi neku svoju priču. Ovakav izgled posebno je učestao kod kose koja je izrazito suha i oštećena jer se u doticaju s vlagom podiže vanjski sloj vlasi, odnosno kolikula, a zbog čega frizura u konačnici izgleda neugledno i kao da se oko nje uopće nismo niti potrudili. S druge strane, kako bogati beauty svijet ima rješenje za svaki naš 'problem', tako i ovom možete doskočiti uvrštavanjem genijalnih anti frizz proizvoda.

Riječ je o proizvodima koji će držati baš svaku vlas na svome mjestu te učiniti našu frizuru postojanom i otpornom na brojne vremenske neprilike. Zahvaljujući anti frizz proizvodima visoki rep i punđa nisu jedine frizure koje možemo nositi tijekom zime, a u nastavku smo izdvojili nekoliko najboljih saveznika prekrasne frizure koji vas sigurno neće razočarati!

Kérastase Discipline Fluidissime kompletna njega za neposlušnu i anti-frizz kosu, Phyto Phytodéfrisant balzam za neposlušnu kosu

Briogeo Farewell Frizz Rosarco Milk Leave-in Conditioning Spray

John Frieda Frizz Ease Extra Strenght serum za neposlušnu i anti-frizz kosu, Color Wow
Dream Coat Supernatural Spray

Foto: Instagram, Kerastase, Phyto, Briogeo, John Frieda, Color Wow
Objavljeno: 22.10.2023. u 09:24
Tagovi: kosa, trendovi kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p