KOSA

Zahvaljujući mega popularnoj Netflixovoj seriji 'Wednesday' šiške su ponovno apsolutni hit

Frizura koja će začiniti baš svaki vaš look
Ako ste ovih dana zakoračili na Netflix ili pak na bilo koju popularnu društvenu mrežu, sigurno ste primijetili da svi govore o jednom - novoj Netflixovoj seriji 'Wednesday'. Riječ je o seriji Tima Burtona koja prati Wednesday Addams na akademiji Nevermore, a kojoj nije dugo trebalo da stekne simpatije gledatelja, ali i da postavi neke nove trendove u svijetu ljepote!

Već smo se naviknuli da se trendovi izmjenjuju nevjerojatnom brzinom, pogotovo u svijetu ljepote i društvenih mreža gdje nešto preko noći postaje viralno, pa se tako već drugi dan može pronaći u našoj kozmetičkoj torbici. Zahvaljujući popularnoj seriji 'Wednesday', točnije glumici Jenni Ortega šiške su ponovno apsolutni hit, stoga ako već dugo razmišljate o ovom 'teškom' rezu, sada je pravo vrijeme da ga konačno i napravite! Činjenica jest da su šiške poprilično osjetljiva tema te je velika mogućnost da imate neku 'traumu' vezanu za njih, no kada se pravilno izvedu one mogu biti prekrasan dodatak baš svakom looku.

Riječ je o nešto dužim šiškama koje padaju do obrva te su zapravo vrlo jednostavne za održavanje i stiliziranje. Niti jedna frizura nema mogućnost u potpunosti promijeniti cijeli oblik lica i naglasiti njegove pojedine dijelove kao što to mogu šiške, stoga ima li boljeg razloga od tog da kraj godine dočekate u potpuno novom, svježijem izdanju? Šiške ove dužine prekrasno će uokviriti lice te mu pružiti jednu posebnu osobnost, a u nastavku smo izdvojili nekoliko lookova koji će vas sigurno inspirirati!

Foto: Instagram
Objavljeno: 10.12.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p