KOSA

Zašto je šampon od koprive najbolji za njegu baš svake kose?

Znamo kako vratiti zdrav izgled i sjaj oštećenoj kosi!

Kosa je naš najljepši ukras, stoga i ne iznenađuje činjenica da toliko želimo vidjeti njezino najbolje izdanje, a kako bismo to postigli, potrebno je isprobati hrpu proizvoda te metodom pokušaja i pogrešaka doći do onog koji nam na kraju savršeno odgovara. Police drogerija prepune su raznovrsnih preparata za njegu kose, no ipak je svoju pažnju nužno preusmjeriti ka onom bez kojeg je svakodnevna beauty rutina jednostavno nezamisliva, a riječ je o šamponu za kosu...

Šampon za kosu puno je više od osobne higijene, a to potvrđuje njegova raznolikost na našim kozmetičkim policama. Također odabir idealnog šampona svojevrsni je izazov, pogotovo zato što nam je prilikom njegovog odabira puno stvari važno, od sastojaka koji se kriju na njegovoj poleđini, pa sve do mirisa za kojeg želimo da bude postojan tijekom cijelog dana. Nadalje, iako odabir šampona rangiramo ovisno o stanju svoje kose i njezinim potrebama, postoje neki šamponi koji su kao stvoreni za baš svaku kosu te čiji ju hranjivi sastojci vraćaju u život gotovo svakim pranjem.

Riječ je o šamponu od koprive, koji nerijetko dolazi u ne toliko atraktivno dizajniranim bočicama i po vrlo povoljnim cijenama. Kopriva je poznata po svojim vitaminima A,B,C,D i K, koji su idealni za osnaživanje kose, a pored toga sadrži i proteine kao i omega 3 masne kiseline, pa je kao takva odličan saveznik za svaki tip kose. Nakon što šampon od koprive uvrstite u svoju svakodnevnu rutinu, sigurno ćete primijetiti brži rast kose te će ona postati jača i sjajnija, a u nastavku smo izdvojili neke od favorita koji će se sigurno dugo zadržati na vašoj kozmetičkoj polici!

Tinktura šampon za kosu kopriva

Mala od lavande šampon za kosu od koprive

Klorane šampon s ekstraktom koprive

Biobaza šampon za obnovu i jačanje kose kopriva

Afrodita šampon od koprive

Foto: Instagram, Afrodita, Biobaza, Klorane, Mala od lavande, Tinktura
Objavljeno: 18.05.2020. u 09:55

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p