KOSA

Zašto je toliko važno koristiti primer za kosu?

Korak kojeg više nikada nećete preskočiti

Koliko puta vam se dogodilo da stojite satima ispred ogledala, pokušavajući stilizirati svoju kosu, no bez obzira na sav uloženi trud kroz sat ili dva boravka na otvorenom vaša kosa izgleda kao da s njom apsolutno ništa niste napravili? Stilizirati kosu nije baš najjednostavniji zadatak, pogotovo ako želite da vaša frizura bude dugotrajna, a da ju u toj želji ne oštetite. Iako se tretiranje kose bez oštećenja čini kao nedostižan san, ipak postoje proizvodi koji čuvaju njezin izgled, i prije svega zdravlje!

Kada govorimo o primerima, uglavnom nam prvo na pamet padaju primeri koje nanosimo kao prvi korak svoje make up rutine. U početku su služili kako bi sama šminka što duže trajala na licu, a danas možete pronaći različite primere koji su namijenjeni baš svim tipovima kože te koji stvaraju različite efekte na samoj koži. Iako nam se njega kose i kože čini poprilično različitom, ona je u zapravo u suštini ista, pa tako ne iznenađuje da se sve više proizvoda koje smo navikli koristiti u njezi lica, primjenjujemo i na ljepotu kose.

@elle_ferguson

Tako su se i primeri s našeg lica preselili i na kosu, a njihov primaran cilj je omogućiti duže trajanje frizure te štititi kosu od visoke temperature koje su ponekad nužne kako bi kosu željeno stilizirali. Primeri će također učvrstiti vaše vlasi te kosu učiniti elastičnom, a volimo ih i zato što ublažavaju oštećenje vrhova te pripomažu u zadržavanju prirodnih ulja na vlasištu. Ovaj proizvod će posebno obožavati ljubiteljice ravne kose, budući da odbija vlagu, pa se kosa neće kovrčati nakon peglanja. Potrebno je vrlo malu količinu nanijeti na vlažnu kosu jer ako nanesete previše učinit ćete svoju kosu teškom i beživotnom, a u našoj galeriji možete pronaći neke sjajne primere na kojima će vaša kosa itekako biti zahvalna!

Atomic Hair Care ig•nite me Hair Primer, Kerastase Cicaplasme Hair Primer

Nivea Straight Styling primer za kosu  @elle_ferguson

John Frieda Frizzy Hair Primer, L'Oreal Professionnel 10 in 1 Daily Hair Primer

Foto: Instagram, John Frieda, L'Oreal Professionnel, Nivea, Atomic Hair, Kerastase
Objavljeno: 04.09.2019. u 09:58
Tagovi: kosa, trendovi kosa

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p