KOSA

Želite da vaša plava kosa izgleda isto kao nakon posjeta salonu? Ovo su najbolji šamponi koje trenutno možete kupiti!

Proizvodi koje ćete obožavati!

Posvjetljivanje kose jedan je vječnih trendova posebno kad se približavamo proljeću i ljetu. Plava kosa u trenu može osvježiti vaš izgled i učiniti da izgledate mladolikije. No, svi koji su barem jednom u životu odlučili posvijetlili svoju kosu znaju da to nije nimalo jednostavan proces te da takva kosa zahtjeva posebnu posvećenost njezi i održavanju. Posjet frizerskom salonu neizostavan je dio održavanja, ali postoje i neki koraci koje možete poduzeti kod kuće.

Posvjetljivanje kose nije nimalo jednostavan korak, a poroznost, suhoća i oštećenje su posljedice na koje morate računati. Takva kosa sklona je beživotnom izgledu i izbijanju neželjenih žutih tonova. Zato je glavni saveznik u njezi posvijetljene kose ljubičasti šampon. Vjerujemo da je zadnja stvar koju želite nakon dugog sjedenja u salon da vaša kosa u roku nekoliko tjedana izgubi sjaj i svježinu. Ovi proizvodi omogućuju upravo to da kosa i boja izgledaju svježe i njegovano između posjeta salonu. Zbog toga smo odlučili izdvojiti nekoliko najboljih šampona na tržištu koji će eliminirati sve neželjene posljedice posvjetljivanja.

Ljubičasti šampon funkcionira tako da eliminira sve tople i žute tonove. Osim toga, formule šampona koje smo izdvojili sadrže prirodna ulja, keratin i hijaluronsku kiselinu – aktivne sastojke koji mogu pomoći u obnavljanju vlasi i time spriječiti pucanje i dodatno isušivanje kose. Prilikom odabira idealnog ljubičastog šampona obratite pažnju na gustoću i tip svoje kose, a uvijek se možete posavjetovati sa svojim frizerom.

Kérastase Blond Absolu Anti-Brass Purple Shampoo

L'Oreal Paris EverPure Sulfate Free Purple Shampoo

Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo

Moroccanoil Blonde Perfecting Purple Shampoo

Oribe Bright Blonde Shampoo for Beautiful Color

Foto: Instagram, Oribe, Moroccanoil, Olaplex, L'Oreal Paris, Kérastase
Objavljeno: 16.02.2023. u 11:08
Tagovi: njega kose, kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p