KOSA

Želite li bujnu kosu, ovo su proizvodi koje morate koristit!

Sjajni 'pomoćnici' za kosu koja će privlačiti sve poglede!

Vjerujemo da će se većina složiti kako je bujna kosa jedan od najvećih beauty imperativa, no i da se za takvu kosu treba poslužiti malim trikovima. Tako ako prirodno imate nešto tanju kosu ili pak kosu bez volumena, a želite suprotno, serumi za rast kose nameću se kao odličan izbor koji osim što, kao što i samo ime nalaže, potiču rast kose, imaju i brojne druge benefite.

Serumi za rast su sjajni proizvodi želite li kosi u isto vrijeme podariti adekvatnu njegu, ali i poraditi na vizualnom dijelu. Naime, riječ je o serumima čija je primarna zadaća požuriti rast, kao i postići efekt punine što je bez imalo razmišljanja nešto što gotovo svaka žena priželjkuje. Žene se tijekom života susreću s velikim brojem razloga zbog kojih se kosa jednostavno prorijedi, stoga su ovakvi proizvodi pravi ‘must have’ želite li kosi povratit sjaj ili je jednostavno maksimalno poboljšati. Kada govorimo o korištenju ovakvih seruma, najčešći vremenski period je jednom tjedno, a u međuvremenu kosu tretirajte prikladnim proizvodima koji je neće oslabiti, već naprotiv - dodatno potaknuti zdrav i postojan izgled.

Isto tako, pokušavate li već neko vrijeme ‘pustiti' kosu, a ona nikako da naraste, serumi za njezin rast sigurno će pomoći i poboljšati samu kvalitetu vlasi. Imajući to u vidu, izdvojili smo neke od najboljih proizvoda za rast i jačanje kose, stoga želite li do ljeta zablistati s najljepšom kosom i privlačiti baš sve poglede, predlažemo da što prije odaberete svoj idealni serum, krenete s korištenjem i vrlo brzo uživate u odličnim rezultatima, a prije svega zdravoj i čvrstoj kosi!

U nastavku potražite neke od naših favorita!

John Frieda Frizz Ease Extra Strength Hair Serum, Pura D'Or Hair Thinning Therapy Energizing Scalp Serum

Kérastase Initialiste Scalp & Hair Serum

Groh Stimulating Scalp Serum, Hair Thickness Maximizer Organic Saw Palmetto Oil Serum

Foto: Instagram, Groh, Hair Thickness, Kerastase, John Frieda, Pura D'Or
Objavljeno: 19.06.2022. u 23:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p