KOSA

Znamo koja frizura će biti apsolutni hit ove jeseni!

Promjena koja pruža pravo osvježenje baš svakom looku!

Moramo priznati da smo se pomalo pribojavali povratku ovog trenda jer je riječ o looku koji je poprilično rizičan. Na nekima izgleda savršeno, dok kod drugih može u potpunosti narušiti cjelokupni dojam ili barem otežati svakodnevnu rutinu spremanja, a govorimo naravno o šiškama!

Sigurni smo da i vi imate love and hate odnos prema šiškama, no upravo će one biti apsolutni hit ove jeseni te frizura kojoj će biti gotovo pa nemoguće odoljeti. Također, u nadolazećoj sezoni nećemo nositi bilo kakav oblik već takozvane ‘bottleneck’ šiške! Ove šiške su specifične po tome što izgledaju kao da su u obliku vodoravnog slova ‘c’ na vašem čelu, dakle započinju s najkraćim dijelovima u sredini pa sve do uvinutih i dužih dijelova oko očiju, a zatim najduže vlasi prate liniju jagodične kosti. Nadalje, za ovu frizuru brojni stručnjaci tvrde da pristaje baš svakome, bez obzira na tip kose jer za razliku od klasičnih šiški s vodoravnom linijom preko lica, ove lijepo zaokružuju i otvaraju samo lice. Ono što ih još razlikuje od klasičnih šiški jest to što ne treba puno vremena i proizvoda da biste ih lijepo oblikovali jer je svaki dio ovih šiški različite duljine, pa ih ne morate svako malo prepravljati.

Ako razmišljate o promjeni frizure, ‘bottleneck’ šiške su sjajan odabir jer pružaju pravo osvježenje baš svakoj kosi, stoga smo u nastavku izdvojili nekoliko inspiracija koje će vas sigurno potaknuti da se odvažite napraviti taj teški rez!

Foto: Instagram
Objavljeno: 20.08.2022. u 09:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p