KOSA

Znamo koja frizura će biti veliki trend ove jeseni

Frizura s kojom nema greške
Povratak na gradske ulice nakon godišnjeg odmora zna biti poprilično izazovan jer je potrebno vratiti se u mood ispunjavanja svih obaveza koje su do sada bile na pauzi i za koje smo malo zaboravili da i postoje. Ono što olakšava povratak u rutinu su malene promjene zahvaljujući kojima se osjećamo dobro u svojoj koži, a osim promjene garderobe, visoko na popisu omiljenih smjestila se i promjena frizure!

Ako spadate u skupinu onih koji ovih dana pokušavaju dobiti svoje mjesto u omiljenom frizerskom salonu, onda ste na pravom mjestu! Osim što je kosu nakon ljeta potrebno osvježiti šišanjem kako bismo uklonili ispucale vlasi zbog izlaganja suncu i slanoći mora, pravo je vrijeme za tretman koji će joj pružiti novo ruho. Promjena boje kose ne mora biti dramatična da bi bila efektna, a pravi dokaz toga je frizura kojoj se predviđa da će ove jeseni biti najtraženija!

Frizura koja prekrasno pristaje baš svakom tenu

Bronde je kombinacija boje kose koja spaja smeđu (brown) i plavu (blonde) nijansu. Riječ je o tehnici bojanja koja omogućava postizanje prirodnog i sunčanog izgleda kose, jer se kombiniraju tamnije smeđe nijanse sa svjetlijim plavim tonovima. Rezultat je suptilna i topla nijansa koja odgovara različitim tonovima kože i pruža osvježavajući izgled. Također, ovu nijansu je izrazito jednostavno za održavati pa tako koristite blage šampone i regeneratore koji su namijenjeni očuvanju same boje kose, a kada koristite toplinske uređaje za stiliziranje kose, kao što je pegla ili fen, koristite termičku zaštitu.

@bixiecolour The hair colour of the season! ❄️ - #bixiecoloureducation #bixiecolour #hairtiktoks #hairtok #haireducator #hairtrends #hairstyletutorial #shereeatbixie #hairreaction #haireducation #brondehair #brondebalayage #bronde ♬ original sound
@isabellastovey Obsessed 🥰#hairtok #beautyworks #hairgoals #hairspo #brondehair @Beauty Works @James Lear Hairdressing ♬ original sound - JOUPA
Foto: Instagram, TikTok
Objavljeno: 18.08.2023. u 09:06
Tagovi: kosa, trendovi kosa

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p