KOSA

Znamo koja frizura će obilježiti prve dane proljeća

Frizura koja savršeno pristaje baš svima!

Moramo priznati da polako odbrojavamo dane do dolaska nešto viših temperatura, a koje neće unijeti samo promjene unutar naše garderobe, već će se itekako primijetiti i u bogatom beauty svijetu. Također, u proljeće nekako najčešće čeznemo za efektnim promjenama koje čine razliku, a ima li bolje promjene od nove frizure?

Iako se još uvijek nalazimo u zimskom periodu pitanje je trenutka kada će nam proljeće pokucati na vrata te sa sobom donijeti neke nove trendove u modni i beauty svijet. Kao svake sezone, tako su se i ove već neki trendovi iskristalizirali, a što je posebno vidljivo kada su frizure u pitanju. Za kosu često znamo reći kako je naš najljepši ukras te detalj koji ima sposobnost transformirati cjelokupni izgled, ali i pružiti mu određenu svježinu koju volimo vidjeti u proljetnim danima!

Slojevita frizura koja svaku kosu vraća 'u život'

Slojevi u kosi u svijetu frizerstva imaju status kultnog klasika, a razlog za to je poprilično jednostavan jer ova frizura svakoj kosi pruža dozu šarmantne razigranosti. Također, jedan od razloga zašto je ova frizura omiljena jest to što pristaje baš svakom obliku lica, bez obzira na to radi li se o dugačkoj kosi, bobu, frizuri sa šiškama isl. Ako razmišljate o promjeni frizure ovog proljeća onda sa slojevima nema greške. Ova frizura idealan je odabir i ako imate tanku kosu jer će joj stvoriti dojam volumena, a odlično će izgledati i u kombinaciji sa šiškama koje su ovog proljeća također jedan od velikih trendova. U nastavku smo izdvojili nekoliko inspiracija za proljeće koje će sigurno unijeti željenu promjenu u vaše svakodnevno izdanje!

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.02.2023. u 14:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p