KOSA

Znate li već za trik s kojim će vaša kosa uvijek izgledati kao iz frizerskog salona?

Proizvod bez kojeg ne možemo!

Sigurni smo da ste se više od nekoliko puta našli u situaciji gdje vaša kosa ne izgleda kako biste željeli, no ipak vremena za pranje nema i bili ste primorani posegnuti za podignutom frizurom. Podignuta kosa je definitivno divna frizura kojoj se uvijek vraćamo, ali postoji odličan način kako osvježiti onu raspuštenu bez pranja, a pogađate, tajna se krije u šamponima za suho pranje.

Naime, ovakva vrsta šampona dolazi u vidu spreja koji je potrebno nanijeti prvenstveno na korijen kose te protrljati ručnikom, a potom dobro počešljati kako bi se uklonili bijeli tragovi. Iako su suhi šamponi spas za zataškavanje kose koja nije svježe oprana, odlični su i za postizanje teksture kod svježe oprane kose koja je jednostavno neukrotiva. Dakle, nanošenjem suhog šampona kosa će sjesti na svoje mjesto bez dojma slijepljenosti, a samim time postići ćete i prirodan izgled.

Baš kao što je slučaj i kod drugih beauty proizvoda, suhi šamponi također dolaze u specijaliziranim varijantama, pa tako možete nabaviti one za valovitu, ravnu, tanju ili deblju kosu te u konačnici pronaći proizvod koji će najbolje odgovarati vašem tipu kose, a kako biste odabrali što bolji suhi šampon, izdvojili smo nekoliko varijanti koji su se provjereno pokazali kao oni s kojima nema greške!

Dove Invisible Dry Shampoo, Klorane Dry Shampoo With Oat Milk

Kérastase Fresh Affair, Batiste Rose Gold

Moroccanoil Dry Shampoo, Dark Tones, Ouai Dry-Shampoo Foam

Foto: Instagram, Moroccanoil, Ouai, Dove, Klorane, Kérastase, Batiste
Objavljeno: 12.08.2023. u 16:26

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p