KOŽA

6 sjajnih hidradantnih krema za dubinsku njegu suhe kože

Proizvodi koje ćete obožavati

Suha koža lica jedan je od najčešćih problema s kojima se susreću osobe svih dobnih skupina, a osim genetike, niskih temperatura i vjetra, čest uzrok isušene kože jest i sunce, ali i pretjerani boravak u grijanom, zatvorenom prostoru što je, s obzirom na mjere socijalnog distanciranja, situacija u kojoj se gotovo svi nalazimo.

Svi dobro znamo da osnovna briga kože podrazumijeva redovitu hidrataciju, i to odgovarajućim hidradantnim kremama koje će vam osigurati dovoljnu količinu vlage. Ipak, isušenija koža traži nešto bogatiji tretman koji nipošto ne biste trebali preskakati. Izbjegavajte grube proizvode za tuširanje kao što su sapuni ili parfumerizirani gelovi, koristite nježne pilinge koje će skinuti mrtve stanice kože, a koji je neće oštetiti, a nježni losioni za tijelo koji se nanose nakon tuširanja neka postanu vaša svakodnevna rutina. Isto tako, ako patite od izrazito suhe kože, pobrinite se da prostorija u kojoj boravite ne bude zasićena suhim zrakom; koristite ovlaživače, difuzere ili aromatične svijeće koje će utjecati na kvalitetu zraka.

Ako se pridržavate spomenutih pravila, kvalitetna hidradantna krema će svakako dati rezultate s kojima ćete biti zadovoljni, a kako bismo vam suzili izbor beskonačnog broja hidradantnih krema koje možete pronaći u svim boljim drogerijama, u nastavku smo izdvojili one proizvode s kojima ne možete pogriješiti, a na kojima će vam vaša koža biti zahvalna!

Clinique Moisture Surge 72-Hour

Neutrogena Hydro Boost® Face

Vichy Neovadiol Compensating Complex

Weleda Skin Food

Bioderma Atoderm Nutritive

Elizabeth Arden Visible Difference Replenishing

Objavljeno: 06.05.2020. u 10:34
Tagovi: suha koža, beauty, koža

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p