KOŽA

2023. godina je tek krenula, a već znamo koji parfem će ju i obilježiti

Parfem koji se mora pronaći u baš svakoj kolekciji

Iako smo tek relativno nedavno zakoračili u novu 2023. godinu, pojedini modni, ali i omiljeni beauty trendovi već su se iskristalizirali. Ovo se posebno može primijetiti kada su u pitanju parfemi čiji nam odabir nerijetko zadaje pravu glavobolju jer ne znamo koji miris svrstati u svoju kolekciju. Činjenica jest da kupnja parfema nije kao i kupnja ostalih beauty proizvoda jer su upravo parfemi ti koji najbolje odražavaju naš stil, karakter i osobnost, stoga je važno odabrati onaj koji će nam savršeno i odgovarati!

Koliko puta vam se dogodilo da ste osjetili određeni miris te vas je on u trenu podsjetio na dragu osobu ili pak na neki poseban trenutak u životu? Da, parfemi imaju upravo takvu moć da nas mogu vratiti u neki poseban događaj ili potaknuti bujicu emocija, stoga ne iznenađuje da njihovom odabiru pridajemo zaista puno pažnje. Također, pojedini mirisi se toliko stope s našim identitetom da s vremenom postanu i naš svojevrstan signature, odnosno parfem po kojem smo i sami prepoznatljivi. Ako ste ovih dana u potrazi upravo za takvim tipom parfema, onda ste na pravom mjestu jer iako je 2023. godina tek startala, već sada znamo koji miris će biti apsolutni hit!

Kada bismo morali izdvojiti jedan parfem za koji sigurno znamo da se barm jednom pronašao u kozmetičkoj torbici svake žene, onda bi to bio hvaljeni YSL Black Opium miris. Riječ je o kultnom i prepoznatljivom mirisu koji nas je očarao svojom senzualnošću i ženstvenošću te je omiljeni odabir već godinama za neke posebnije prigode, izlaske kao i događaje u kojima želimo pokazati svoje najbolje izdanje. Također, Opium je jedan od najprepoznatljivijih mirisa zahvaljujući akordu crne kave, pojačanoj seksi bijelim cvijećem i opojnom vanilijom, a ono što će sigurno oduševiti sve ljubitelje ovog kultnog mirisa jest to da ga od nedavno možete pronaći u novom ruhu koje je puno uzbudljivije i subverzivnije.


Novi YSL Black Opium Le Parfum izrazito je sladak, ali istovremeno senzualan i uzbudljiv te dugotrajan na samoj koži, ma koliko vaš životni tempo bio užurban. Riječ je o najintenzivnijoj verziji parfema Black Opium dosad! Ono što se prvo osjeti jest vanilija s Madagaskara koja pruža dubinu, drvenasti naglasak, ali i slatkoću, zatim kultni akord kave BLACK OPIUMA koji nas podsjeća na prvu jutarnju šalicu omiljenog napitka. Također, novi YSL Black Opium Le Parfum stvara dojam kao da u rukama držite buket bijelog cvijeća, a sve će savršeno zaokružiti sočan dašak zelene mandarine. Iza ove inovacije stoje poznati majstori parfimeri Nathalie Lorson, Olivier Cresp, Honorine Blanc i glavna parfimerka Marie Salamagne, koja je sudizajnerica originalnog Eau de Parfuma, stoga osim fantastičnog rezultata nismo ništa drugo niti očekivali. 

Nadalje, i bočica je dobila u potpunosti novi dizajn te je pravi odraz YSL luksuza i elegancije. Baš kao što je u svijetu mode couture crna haljina od vinila Saint Laurenta, tako je u svijetu parfema ova nova mirisna bočica. Ono što joj pruža pravi kontrast jest blještavo srce koje asocira na užurbanost i svijetla grada te smo sigurni da će se prekrasno uklopiti u baš svaku parfemsku kolekciju. Kako ništa nije glamuroznije od brige za planet, sjajna vijest je i ta da tvrtka Yves Saint Laurent Beauty smanjuje svoj štetni utjecaj na okoliš upotrebom 15 % recikliranog stakla u proizvodnji bočice. Sjajno zar ne?

YSL Black Opium Le Parfum

Foto: PR
Objavljeno: 27.01.2023. u 08:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p