KOŽA

3 kreme koje uspješno smanjuju vidljivost celulita

Znamo kako 'oguliti' narančinu koru!

Tople proljetne temperature podsjetnik su kako je pravo vrijeme da započnemo svoju strategiju kako bi ovo ljeto dočekali bez parea. Jedna od stvari koja nam gotovo svake godine pokvari ovaj plan jest celulit, estetska nepravilnost koju ima baš svaka žena, a koja je pak kod svake različito primjetna. Borba s celulitom nije jednostavna, no to ne znači da ne možete smanjiti njegovu vidljivost!

Sigurno iz vlastitog iskustva znate koliko je celulit složena estetska nepravilnost. Riječ je o masnoći koja se nalazi između kože i mišića, koja postaje problematična kada se njezina debljina povećava preko 10 mm. Celulit nije boljka rezervirana samo za osobe s viškom kilograma te itekako može biti vidljiv i kod mršavih osoba, a kako bi se što više smanjila njegova vidljivost, neophodna je pravilna prehrana koja će uključivati nešto kvalitetnije namirnice, dovoljna hidratacija, redovita tjelovježba i masaža kritičnog područja, koju može itekako pospješiti kvalitetan odabir anticelulitnih krema. Redovitim nanošenjem krema, uz lagane masažne pokrete, činite kožu elastičnijom i zdravijom, stoga smo u nastavku izdvojili 3 kreme koje su se pokazali sjajnim saveznicima u ovoj borbi!

Nuxe Tonific Minceur krema

Riječ je o kremi koja ciljano djeluje protiv skladištenja masnoća te na njihovo opuštanje. Ova krema sadrži i čisti prirodni kofein koji je odavno prepoznat kao itekako vrijedan sastojak u borbi protiv celulita, a osim što smanjuje njegovu vidljivost, ostavlja kožu baršunasto mekom, elastičnom i hidratiziranom!Nivea Good-bye Celulit krema 

Nivea Good-bye Celulit krema gelaste je teksture, pa se kao takva lako upija u kožu te je ugodnog mirisa. Ono što volimo kod ove kreme jest to što hladi područje kože te tako potiče dodatnu cirkulaciju, a njezin osnovni sastojak je L-karnitin koji ima važnu ulogu u pretvaranju razbijenih masnoća u energiju.


Sol de Janeiro Bum Bum Cream

Ova krema definitivno je privukla pažnju svojim simpatičnim pakiranjem, a koje nas uvelike podsjeća na bezbrižne ljetne dane. Pored šarmantnog izgleda, Sol de Janeiro Bum Bum Cream može se pohvaliti i moćnim sastojcima, a među kojima guarana ima glavnu riječ. Guarana je jedan od najmoćnijih oblika kofeina na svijetu, pa kao takav stimulira cirkulaciju i održava kožu glatkom. Osim zaglađivanja kože, ova krema ju istovremeno i hidratizira te održava glatkom i toniranom.

Foto: Instagram, Nuxe, Nivea, Sol de Janeiro
Objavljeno: 07.04.2020. u 14:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p