KOŽA

3 odlična beauty aparata za savršen ten

Lijepa koža u svega nekoliko trenutaka!

Kada govorimo o lijepom i njegovanom licu, možemo se složiti kako to podrazumijeva ujednačen ten koji nije niti masan, niti suh, već sjajan i podatan. Budući da nemaju svi rođenjem postojan ten, mnogi posežu za različitim kozmetičkim preparatima koji su sjajan saveznik u regulaciji neugodnih prištića, crvenila ili drugih pojava koje na svom licu ne želimo vidjeti, no ipak postoji još nešto osim samih proizvoda što može imati vrlo pozitivan učinak na kožu lica.

Pogledamo li unazad, beauty industrija je neizmjerno napredovala u različitim poljima, a jedno od njih je i tehnologija. Naime, osim samih proizvoda za njegu koji su definitivno neophodni, različiti uređaji su također postali sastavni dio njege lica, a dobra vijest je ta što većinu njih možete imati u vlastitom domu. Jedan od uređaja koji se je iznimno popularizirao definitivno je Foreo. Namjena ovog uređaja je čišćenje lica laganim pulsiranjem koji potiče cirkulaciju kože te ju zaglađuje. Također, osim samog čišćenja, Foreo uređaji hidratiziraju lice te uklanjaju masnoću i mrtve stanice kože.

DRx SpectraLite FaceWare Pro, Uplift Massage Beauty Roller, Foreo Luna 2

Sljedeći proizvod koji je definitivno jedan od revolucionarnijih je maska za lice koja pomlađuje te radi svojevrstan anti-age tretman koji biste kod kozmetičara ili liječnika pozamašno platili. DRx SpectraLite FaceWare Pro iz linije doktora Dennis Gross Skincare je uređaj koji se bazira na radu plavog i crnog led svjetla, a uređaj je potrebno koristiti svega tri minute dnevno. Nakon mjesec dana korištena, rezultati su i više nego odlični s kožom koja je sjajnija i zategnutija.

Uplift Massage Beauty Roller je uređaj koji rekreira masažu lica, odnosno pokrete prstiju, što je i više nego korisno za održavanje elastina kože i njezinu cirkulaciju. Ovaj uređaj posjeduje 24 masažna kamenčića koji savršeno prianjanju licu te njihovo korištenje nije nimalo bolno ili neugodno, a rezultati su nakon kratkog korištenja doista sjajni.

@sannevloet

Foto: Instagram, Foreo, Net-a-Porter, cultbauty.co.uk
Objavljeno: 17.04.2019. u 14:09
Tagovi: njega kože, njega, lice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p