KOŽA

3 odlične dnevne kreme za lice o kojima svi pričaju

Kreme koje koža lica obožava!

Iako svatko od nas ima neku svoju uigranu beauty rutinu, ono što možemo sa sigurnošću pronaći na svakoj kozmetičkoj polici je dobra dnevna krema za lice. Pronaći odgovarajuću kremu za lice ponekad je prava muka, pogotovo kada su iskustva s pojedinim proizvodima toliko različita, no čini se kako postoje određene dnevne kreme za lice koje iza sebe ostavljaju samo riječi hvale!

Ziaja Kozje mlijeko dnevna krema za lice

Ovaj poljski brend prepoznat je po tome što nudi poprilično visoko kvalitetne proizvode, a s druge strane su vrlo povoljni, stoga im nije dugo trebalo da zauzmu počasno mjesto na mnogim kozmetičkim policama. Ova dnevna krema za lice vrlo je hidratantna i hranjiva te je namijenjena suhoj koži, sklonoj boranju. Zahvaljujući kompleksu kozjeg mlijeka, vitaminima A i E i D pantenolu, dubinski hrani kožu, usporava njezino starenje te sprječava isušivanje tijekom cijelog dana. Također ova kremica nije previše masna, pa ju možete koristiti i kao podlogu za šminkanje!

Ziaja Kozje mlijeko dnevna krema za lice @courtneeruthie

Weleda Iris osvježavajuća hidratantna krema 

Riječ je o kremi koja primarno pomaže koži da zadrži što više vlažnosti, zbog čega je ona na dodir mekana i nahranjena tijekom cijelog dana. Ono što volimo kod ove kreme jest to što se brzo upija u kožu te je vrlo ugodnog, cvjetnog mirisa. Također ova krema je lagane teksture, ne masti kožu i ne trebate ju puno nanositi kako biste pokrili sve dijelove lica, a odličan je izbor za normalnu i suhu kožu!

Weleda Iris osvježavajuća hidratantna krema  @courtneeruthie

 Embryolisse Emulsion Hydra-Mat

Ova krema se zaista lijepo nanosi te se brzo upije u kožu, ostavljajući ju hidratiziranom te joj pruža matirani izgled. Miris joj je lagan, ugodan te se ne zadržava na koži, a idealna je za nešto masniju kožu sklonu dehidraciji. Također za razliku od nekih drugih krema koje su namijenjene masnijoj koži lica, ova krema ne čepi pore i ne sjeda teško na kožu lica, stoga ju svakako uvrstite u svoju skincare rutinu!

Embryolisse Emulsion Hydra-Mat  @courtneeruthie

Foto: Instagram, Ziaja, Weleda, Embryolisse
Objavljeno: 27.08.2019. u 12:05
Tagovi: krema za lice

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p