KOŽA

3 proizvoda idealna za njegu baš svih tipova kože lica

Njega koja će preporoditi vašu kožu!

Njega kože lica korak je kojem zasigurno pridajemo najviše svoje pažnje, no ono što predstavlja poprilično veliki izazov jest odabir prikladnih skincare proizvoda s kojima će ova njega biti dostatna. Kako na tržištu danas možemo pronaći pregršt raznovrsnih proizvoda koji doprinose zdravom i njegovanom izgledu kože lica, nije niti čudno da se u cijeloj toj ponudi izgubimo, stoga je najbolje u svojoj kolekciji imati proizvode koji će sjajno odgovori na baš sve potrebe kože lica te tako zadržati njezin zdrav i njegova izgled!

Biobaza Beauty kolekcija

Žuta, ružičasta i plava linija proizvoda za čišćenje i njegu lica dio su nove Biobaza Beauty kolekcije za cjelovitu njegu svih tipova kože lica žednih prirodne njege. Visoko potentni sastojci i dragocjeni ekstrakti vraćaju svježinu i blistavost te ublažavaju znakove starenja. Riječ je o kolekciji s inovativnim prirodnim formulama i luksuznim teksturama koja nudi cjelovitu njegu za sve tipove kože lica. Visoko potentni sastojci – skvalan, hijaluronska kiselina, ulja boražine, sjemenki grožđa, noćurka i smilja, nahranit će kožu lica, osvježiti je te joj osigurati blistav izgled. Posebno osmišljena formulacija s domaćim smiljem iz eko uzgoja namijenjena je suhoj koži sklonoj borama, a ublažit će njihovu vidljivost te usporiti nastajanje novih. Nova Beauty kolekcija podijeljena je u tri linije prema tipu kože: ružičasta linija za njegu suhe i osjetljive kože, plava linija za njegu mješovite i masne kože i žuta linija za njegu suhe kože sklone borama.

Jowaé energizirajuća vitaminska gel-krema

Jowaé, francusko-korejska kozmetika nastala iz potrebe da se koži vrati ravnoteža narušena štetnim vanjskim uzročnicima predstavlja energizirajuću liniju s kumkvatom, supervoćem bogatim vitaminom C i mineralima. Jedan od proizvoda iz linije je i energizirajuća vitaminska gel-krema za lice s antioksidativnim djelovanjem lumifenola i kumkvatom, supervoćem bogatim vitaminom C i mineralima, vraća koži izgubljenu energiju i otklanja sve znakove umora. Sadrži i ekstrakt kofeina. Nakon korištenja, koža je hidratizirana sljedeća 24 sata, vidljivo revitalizirana i puna energije, a ten je trenutno osvježen i blistav, bez znakova umora.Chanel Hydra Beauty Nutrition

Riječ je o hranjivoj i zaštitnoj kremi koja savršeno umiruje kožu te poboljšava izgled njezine strukture, pružajući joj zaštitu tijekom cijelog dana. Iako je riječ o kremi bogate teksture, ona neće teško 'sjesti' na kožu lica, stoga možete očekivati dubinsku njegu bez neugodnog osjećaja zatezanja. Idealna je za kožu kojoj je potrebna dubinska hidratacija, a nakon 4 tjedna korištenja mogu se primijetiti prvi rezultati u vidu mekoće i blistavijeg, nahranjenog izgleda, a nanosi se ujutro i/ili navečer na očišćenu kožu lica, nakon nanošenja seruma.

Objavljeno: 08.03.2020. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p