KOŽA

3 rituala za nikad lakše pripreme za ljeto

Za besprijekoran izgled tijela

Ljeto nam je pored visokih temperatura donijelo i detaljne pripreme za odlazak na ljetovanje, pa se tako pored destinacije koju planirate ove godine posjetiti pronašao i podugačak spisak stvari koje je potrebno napraviti kako bi u potpunosti uživali u ljetu te iskoristili ono najbolje što ovo godišnje doba pruža. Tako se pored nešto laganijih i prozračnijih modnih odabira nalaze i određeni beauty rituali koje nikako ne smijete preskakati ako težite besprijekornom izgledu, a do njega možete doći u svega tri koraka.

Visoke temperature često ukažu na probleme koje smo tako vješto zimi mogli skrivati, a oni su glavnom povezani s izgledom naše kože. Kako je koža bila skrivena cijelu zimu, dolaskom ljeta izložena je znatiželjnim pogledima, a nepovoljni uvjeti koje donosi zima ostavili su trag na njoj koji je poprilično neugledan, stoga je sada pravo vrijeme za zdravu i sjajnu kožu.

Opuštajući piling cijelog tijela

Nakon zime naše nogu su glavnom suhe i bez sjaja, stoga svoju pažnju posvetite pilinzima koji će u tren oka transformirati izgled vaše kože. Riječ je o beauty ritualu koji vješto uklanja odumrle stanice kože, a posebno ga volimo prakticirati tijekom ljeta kada veliki dio naše kože postaje izložen pogledima zbog nešto otvorenijih modnih komada. Nakon ovog tretmana vaša koža je naočigled blistava i glatka te spremna za daljnje tretiranje.

Temeljita depilacija

Uklanjanje dlačica jedan je od najiritantnijih kozmetičkih tretmana, no on je ujedno i neizbježan, pogotovo za vrijeme ljetnih mjeseci. Ovaj tretman nam je poprilično mrzak i zbog toga što za sobom ostavlja urasle dlačice, ranice, a nerijetko i neugodno crvenilo, stoga nikako prije ovog tretmana ne biste trebali preskakati piling cijelog tijela, koji će ukloniti mrtve stanice te spriječiti sve neugode koje donose urasle dlačice. Postoje razne alternative uz pomoću kojih se možete riješiti neželjenih dlačica, od raznih krema i pjena, pa sve do epilatora, no ono što je važno jest pronaći alternativu koja će najbolje tretirati vašu kožu.

Upustite se u borbu s neželjenim masnim naslagama

Ljeto volimo iz brojnih razloga, no osim planiranja godišnje odmora, ono je ujedno i podsjetnik našeg zanemarivanja tijela tijekom hladnijih dana i to u vidu masnog tkiva i toliko mrskog celulita. No, da borba s celulitom ne mora biti toliko neugodna i dugotrajna, već godinama dokazuje InTheLine Slimming cream, krema razvijena na temelju znanstvenog istraživanja kojeg su proveli znanstvenici Sveučilišta u Padovi, u Italiji. Pri razvoju kreme sudjelovali su stručnjaci s područja medicine i kirurgije, eksperimentalne medicine, nutricionisti i stručnjaci za farmaciju, a već nakon samo mjesec dana testiranja ustanovili su da je kod korisnica, koje su proizvod koristile na dnevnoj bazi, došlo do znatnog smanjenja obujma masnih naslaga na području bedara.

Također ustanovljeno je i znatno smanjenje debljine površinskog sloja masti i to na kritičnim područjima poput bedara. Cijela tajna leži u njezinim kvalitetnim sastojcima koji uključuju i 2,5 % glicerinske kiseline, odnosno sladić, koji se pokazao na svim istraživanjima kao sastojak koji uspješno topi potkožne masnoće. No, korištenje InTheLine Slimming kreme možete gledati i kao na trenutak opuštanja, budući da je riječ o kremu koja je vrlo mirisna i 100 % prirodna, a koža je nakon nje sjajnija i napetija.

Nakon tuširanja kada je koža poprilično meka, nanesite InTheLine Slimming cream na područje struka, bokova, bedara i stražnjice, kao i na neka druga područja na kojima želite izgubiti neželjene centimetre. Kružnim pokretima utrljajte kremu, u smjeru kazaljke na satu i to u nešto manjim količinama, dva puta dnevno. Proizvod dolazi u elegantnoj crnoj tubici u kojoj se nalazi 100 ml kreme, a osim što sjajno izgleda na kozmetičkoj polici, ona je sasvim dovoljna za period od mjesec dana svakodnevne upotrebe. Uz kremu se dobije metar i kartica na kojoj se može pratiti smanjivanje centrimetara kroz četiri tjedna, stoga neka vaša rutina bude kontinuirana kako bi rezultati čim prije bili vidljivi! 

Kako smo već uvelike zakoračili u tople ljetne dane, brza rješenja su i više nego nužna ako težite besprijekornom izgledu kojeg čete ponosno prošetati na plaži, a ova tri koraka znatno olakšavaju ovaj, ponekad trnovit, put. Užurbani način života osjeti se i u ljetnim mjesecima, stoga svoj brzi tempo stavite malo na pauzu i prepustite se opuštajućim beauty tretmanima koji će vam pored sjajnog izgleda, napuniti i baterije za sve aktivnosti koje vas još nestrpljivo očekuju!

Foto: InTheLine, Unsplash
Objavljeno: 12.07.2019. u 11:38

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p