KOŽA

3 seruma koja sjajno korigiraju nepravilnosti na koži

Proizvodi koji vrijede baš svaku kunu!

Iako ih se na tržištu može pronaći dugi niz godina te nisu nikakva novost, iz nekog razloga serume još uvijek ne možemo pronaći na baš svakoj kozmetičkoj polici. Ovaj proizvod itekako zaslužuje biti sastavni dio baš svake skincare rutine, zajedno s dobrim čistačem i hidratantnom kremom, a koje serume se itekako isplati imati nadohvat ruke, otkrijte u nastavku!

Općenito serumi spadaju u kategoriju proizvoda koje nanosimo na očišćenu kožu lica, a njihovo djelovanje zaključavamo hranjivom kremom ili uljem kao zadnji korak njege lica. Na tržištu tako možete pronaći razne serume, od onih koji pospješuju djelovanje vaše kreme, doprinose hidrataciji kože, no nama su posebno zanimljivi serumi s ciljanim djelovanjem. Riječ je o serumima čija formula je toliko sjajno osmišljena da su rezultati itekako vidljivi na koži te se sami aktivni sastojci ne zadržavaju na njezinoj površini, već prodiru duboko u dermis. Od brojnih seruma koji se mogu pronaći na tržištu, nas su na prvu osvojila 3 seruma koja sjajno korigiraju sve nepravilnosti, a jedan od njih je i Skintegrin Infrared. Ovaj serum prikladan je za baš svaki tip kože, a posebno će ga voljeti ona osjetljiva, sklona upalama i iritacijama. Ono što volimo kod ovog seruma je to što pored korigiranja nepravilnosti na koži, smiruje simptome upale te intenzivno hidratizira kožu, bez osjećaja težine ili zatezanja. S redovitim korištenjem primijetit ćete da koža poprima zdraviji izgled, da je manje sklona crvenilu i izbijanjima, a posebno se preporučuje za korištenje ako imate problema s aknama ili rozacejom. 

Nadalje, još jedan serum domaćeg brenda nas je jednako tako osvojio, a riječ je o L'ADRIA Clarifying serumu. Ovaj serum sadrži vrlo nježnu formulu s 2 % BHA i koncentratom ekstremolita te hidratizirajućih algi Jadrana, a volimo ga jer fantastično čisti pore te tako umanjuje nesavršenosti na koži. Nakon korištenja koža izgleda puno zdravije, sjajnije i ujednačenije, a budući da ne sadrži etilni alkohol, neće isušiti kožu već će ju lijepo hidratizirati.

I posljednji serum kojeg se definitivno isplati imati na svojoj kozmetičkoj polici je The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% koji također čisti pore kože te drži pod kontrolom lučenje sebuma. Njegova formula više je gelasta nego vodenasta, bez mirisa te ciljano djeluje na rješavanje problema poput širokih pora, bora i mrlja od akni. Rezultati njegovog korištenja vidljivi su odmah, koža izgleda zdravije i sjajnije, stoga smo sigurni da će postati neizostavan dio vaše njege!

Objavljeno: 06.01.2021. u 11:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p