KOŽA

5 hranjivih balzama za njegu usana od kojih se nećemo odvajati cijelu zimu!

Balzami koje se isplati imati u kozmetičkoj torbici!

U narednim danima očekuju nas poprilično niske temperature, a na njih se ne pripremamo isključivo reorganizacijom ormara, već i kozmetičke torbice. Kozmetički proizvodi nešto bogatijih, a samim time i hranjivijih tekstura ponovno preuzimaju glavnu riječ kada je njega kože u pitanju, a pravi primjer toga su i balzami s kojima će naše usne biti njegovane u narednim mjesecima!

Ono što nam nije nedostajalo u jesenskim danima su suhe, ispucale i nerijetko bolne usne, koje uvelike znaju narušiti naš kompletni izgled. Osim što je ovakav izgled usana neatraktivan, također nas uvelike ograničava u korištenju omiljenih make up proizvoda, poput ruža za usne, koji ne može dobro 'sjesti' kada je koža u ovakvom stanju. Budući da je riječ o najtanjoj koži na našem tijelu te je samim time najmanje zaštićena od vanjskih utjecaja, za razliku od ostatka kože kojeg vrlo lako možemo zaštititi odjećom, a također je riječ o području koje je poprilično sklono dehidraciji. Kao posljedica svega navedenog su bolne i ljuskave usne, a kako biste to spriječili, nije naodmet imati pri ruci učinkovit proizvod koji će pružiti najmekše usne.

Jedan od omiljenijih balzama za njegu usana je Bioderma Atoderm Lip Stick koji u vrlo kratkom vremenu nadoknađuje izgubljenu vlagu te sprječava daljnje pucanje usana, a posebno ćete ga voljeti jer se brzo upija te ne ostavlja masni osjećaj. Prije njegovog nanošenja napravite nježni piling usana kako biste uklonili višak kože, a zatim obilno nanesite balzam. Pored Bioderminog balzama, u nastavku smo izdvojili i nekoliko drugih favorita za njegu usana, a koji su vrijedni baš svake pažnje!

Bioderma Atoderm Moisturizing Lip Stick

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectnt

Kiehl’s Lip Balm

Melem balzam za usne s dragocjenim uljem riže

Vaseline Original Lip Therapy Petroleum Jelly

Foto: Instagram, Bioderma, Elizabeth Arden, Kiehl's, Melem, Vaseline
Objavljeno: 21.09.2020. u 14:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p