KOŽA

5 najboljih uređaja za trajno uklanjanje dlačica

Vrijeme je da se pozdravite s bolnim tretmanima uklanjanja dlačica!

Iako tako možda ne izgleda, ljeto nam je svakim danom sve bliže, stoga je važno pripremiti se za nadolazeće visoke temperature, a koje će sudeći po aktualnim prognozama biti poprilično paklene! Tako ćemo osvježenje tražiti na svakom koraku, no pri tome nikako ne smijemo zaboraviti na male rituale s kojima će ljetni mjeseci biti mrvicu ugodniji!

Već smo nekoliko puta istaknuli kako se svakodnevna skincare rutina mijenja dolaskom nešto toplijih dana, pa je tako sve u znaku prozračnosti i jednostavnosti. Za razliku od zimskim mjeseci kada svoju kožu skrivamo ispod slojeva odjeće, sada je ona poprilično izložena sunčevim zrakama, ali i brojnim pogledima. Zadnja stavka posebno je bitna kada je riječ o depilaciji, stoga nije naodmet imati pri ruci sjajno rješenje koje vrlo lako može zamijeniti bolne načine depilacije poput voska ili britvice. Iako se veliki broj žena, kada je depilacija u pitanju, najradije prepušta u ruke stručnjaka, razvojem tehnologije danas možete stručnjaka imati i na svojoj kozmetičkoj polici. Sigurno ste tako čuli za ILP tehnologiju pulsirajućeg svijeta visokog intenziteta, koja primjenom svjetlosnih impulsa uklanja dlačice na koži te usporava njihov ponovni rast.

Riječ je o vrlo jednostavnom i bezbolnom tretmanu te je pogodan za sve dijelove tijela koje želite tretirati. Ono što posebice volimo kod ovakvih uređaja jest to što je koža nakon korištenja mekana i glatka, a rast novih dlačica primijeti se tek tjednima kasnije, zbog čega ne morate brinuti o vidljivosti neželjenih dlačica. U nastavku smo izdvojili sjajne uređaje koje je dobro imati u nadolazećim mjesecima!

Braun Silk-Expert 5 IPL

no!no! Compact IPL

Panasonic IPL Hair Removal System

Philips Lumea Advanced IPL Hair Remover

Sensica Sensilight Pro IPL Hair Removal Device

Foto: Instagram, Sensica, Philips, Panasonic, no!no!, Braun
Objavljeno: 10.06.2020. u 11:44
Tagovi: koža, depilacija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p