KOŽA

5 najmirisnijih krema i losiona za tijelo

Kreme uz koje ćete zaboraviti na parfeme!

Ono što sigurno možemo pronaći na baš svakoj kozmetičkoj polici jest dobra krema ili losion za tijelo. Tako sigurno svatko ima svog favorita kada je njega kože u pitanju, no s druge strane, postoje one kreme i losioni za njegu kože koji jednostavno ne prestaju biti hvaljeni, a to mogu zahvaliti prije svega svome neodoljivom mirisu.

Općenito, krema za tijelo da bi bila dobra mora prije svega dubinski hidratizirati našu kožu. No pored njezine hranjivosti, također nam je neizmjerno važan i njezin miris. Tako se na tržištu mogu pronaći sjajne kreme i losioni za njegu tijela, koje se brzo upijaju te za sobom ostavljaju neodoljiv miris koji se osjeti tijekom cijelog dana i to u tolikoj mjeri da korištenje parfema nije niti potrebno. Nadalje, završetkom ljeta te u iščekivanju jeseni i nešto hladnijih dana, potrebno je kožu postepeno pripremiti na promjene poput nešto hladnijeg zraka na otvorenom te suhog zraka u grijanim prostorima, kako bi koža ostala hidratizirana i meka na dodir. Barnängen Nutritive losion za tijelo omiljeni je odabir već godinama, budući da je koža nakon njegovog nanošenja nahranjena, ojačana i zaštićena, no nas je prije svega ipak kupio svojim neodoljivim mirisom divljeg voća iz regije Laponije.

No, pored ovog losiona, u galeriji smo istaknuli i druge mirisne kreme i losione s kojima će koža biti nahranjena i neodoljivo mirisna tijekom cijelog dana, stoga potražite svog novog saveznika predivne, njegovane kože!

Barnängen Nutritive losion za tijelo, Nuxe Prodigieux lait parfumé čudesni mirisni losion za tijelo

@paulaordovas    Elizabeth Arden Green Tea Krema za tijelo

Nikel mirisna krema za tijelo, Afrodita 100% Spa Body Mousse Jagoda

Foto: Instagram, Nikel, Afrodita, Elizabeth Arden, Barnangen, Nuxe
Objavljeno: 16.09.2019. u 11:39
Tagovi: koža

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p