KOŽA

5 odličnih njegujućih krema za postizanje preplanulog tena

Kreme koje ne ostavljaju neželjene tragove na koži!

Sunčano vrijeme ovih dana nas poprilično mami na izlazak iz doma, pogotovo kada se sjetimo da smo u ovom periodu prošle godine već bili u lovu na brončani ten. Postizanje preplanulog tena nešto je na čemu radimo postepeno i mjesecima, kako ne bi pretjeranim izlaganjem na suncu kožu i oštetili, no danas je zbog pandemije koronavirusa situacija malo drugačija...

Ostanak doma mnogima teško pada, pogotovo kada vrijeme jednostavno zove na upijanje svake zrake sunca. Izležavanje na suncu aktivnost je koja nas može ispuniti pozitivnom energijom, ali i kojom postižemo prekrasan izgled same kože. Iako smo svjesni kako sunčanje ima loše posljedice na našu kožu, ne zaziremo baš previše od njezinog izlaganja, no nedostatke na koži koje prekriva brončana boja, vrlo lako možete postići ravno iz bočice. Kreme za samotamnjenje svake sezone postaju sve veći hit te su daleko od onih krema koje pamtimo kao nespretnima za nanošenje.

Kreme za samotamnjenje koje danas možete pronaći na tržištu sadrže nešto sofisticiranije formule, zbog kojih ih možete slobodno nanositi baš kao i svaku drugu kremu za tijelo, bez straha da će vaša odjeća ili kupaonica poprimiti narančaste tragove. Ono što je važno prije njihovog nanošenja jest pripremiti kožu, pa tako vodite računa da s vremena na vrijeme napravite piling kako bi se krema ujednačeno nanijela. Krema koja se ove sezone istaknula kao must have definitivno je NIVEA Natural Radiance losion za tijelo. Ovaj losion sadrži serum za dubinsku hidrataciju i vitamin E, zbog čega je koža nakon nanošenja baršunasta i meka. Osim što pruža blagu preplanulost koži, također omogućuje 48 satnu hidrataciju te čini kožu blistavom! U nastavku smo također izdvojili i druge favorite, stoga neka pripreme za ljetne dane započnu!

L'Oreal Sublime Bronze Hydrating Self-Tanning Milk

Dove DermaSpa Summer Revived Body Lotion Fair to Medium Skin

the Balm Shelter Tinted Moisturizer tonirana krema

NIVEA Natural Radiance losion za tijelo

Sisley Self Tanning Hydrating Body Skin Care

Foto: Instagram, Sisley, Nivea, the Balm, Dove, L'Oreal
Objavljeno: 06.04.2020. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p