KOŽA

5 odličnih noćnih krema po prihvatljivim cijenama

Povoljna i funkcionalna njega kože lica!

Visoke temperature primorale su nas na poprilično velike izmjene uigrane beauty rutine, pa tako iz našeg doma, osim što izlazimo kada baš moramo, sa sobom nosimo minimalno beauty proizvoda na licu. No, upravo je zato noć idealna prilika da nahranimo svoju kožu lica te joj pružimo obnovu koju smo tijekom dana jednostavno preskočili.

Zahtjevi naše kože nam se ponekad čine pretjeranima, budući da je toliko toga potrebno na nju nanositi da bi ona zadržala svoj prekrasan izgled, a koji je u suštini odraz njezinog zdravlja, a to se najčešće odražava i na naš novčanik. Danas je beauty svijet zaista prepun raznovrsnih proizvoda kojima je često nemoguće odoljeti, no čitava beauty filozofija krije se u svega jednoj pravoj kremi - onoj koju ćete nanijeti prije odlaska na spavanje. Tijekom spavanja naša koža se u potpunosti obnavlja, stoga je poanta nanošenja noćnih krema u njezinoj regeneraciji kao i zadržavanju vlažnosti tijekom cijele noći, a zbog čega će ona ujutro biti nahranjena, meka i ujednačena.

@_jessicaskye

Iako često imamo naviku kada su beauty proizvodi u pitanju prednost dati nešto skupljim proizvodima, nadajući se kako se u njima krije neki čarobni štapić koji će u tren oka pružiti željene rezultate, nažalost realnost nije takva, pa najčešće ostanemo bez sjajne kreme i novaca. Svoje rješenje za prekrasnu kožu možete pronaći i u noćnim kremama prihvatljivijih cijena, primjerice Ziaja Manuka Tree noćna krema koja uklanja mrtve stanice kože, regenerira kožu te reducira pojavu akni, a koža je nakon korištenja hidratizirana, čvršća i elastičnija. Pored ove kreme, u nastavku smo izdvojili i ostale sjajne noćne kreme zbog kojih koža izgleda ljepše i zdravije, stoga potražite svog novog beauty saveznika!

Neutrogena Ageless Intensives Deep Wrinkle, Ziaja Manuka Tree

Mixa Hyalurogel Hydrating Cream Overnight Recovery  @_jessicaskye

L´Oréal Paris Extraordinary Oil Night Cream Mask, Nivea Essentials Urban Skin Detox

Foto: Instagram, L'Oreal Paris, Nivea, Mixa, Neutrogena, Ziaja
Objavljeno: 12.08.2019. u 09:57
Tagovi: krema za lice, krema

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p