KOŽA

6 hidratantnih krema kao stvorenih za masnu kožu

Odlični proizvodi koje morate isprobati!

Slobodni smo zaključiti kako je lijep i postojan ten današnji beauty imperativ, no srećom živimo u periodu kada kozmetička industrija ima toliko toga za ponuditi. Osim suhe kože koja je jedna od najučestalijih, njezina druga krajnost također je vrlo čest problem. Naime, masna koža zahtjeva posebnu njegu te uz valjani odabir proizvoda vrlo brzo može biti pod kontrolom te ne zadavati apsolutno nikakve probleme.

Ponekad se može činiti kako je problem suhe kože lakše rješiv pod one masne, no u stvarnosti je situacija ponešto drugačija. Kako biste doskočili masnoj koži ključan je jedan proizvod, a to je dobra krema. Nije neobično čuti mišljenje kako masnoj koži nije potrebna hidratacija jer je sama po sebi masna, ali to je najveća pogreška koju možete učiniti jer masna koža itekako zahtjeva hidrataciju. Masnu kožu potrebno je njegovati i hraniti, a sve od navedenog rezultirati će manjim lučenjem sebuma te čišćom i zaglađenijom kožom.

Nadalje, idealna krema je ona koja smiruje kožu te ju ne masti dodatno, a pronalazak takve krema ponekad može biti pravi izazov, stoga ono što predlažemo je da se posavjetujete sa stručnom osobom te na taj način odaberete proizvod koji će imati najblagotvorniji učinak na izgled kože lica. Jednom kada ste odabrali pravu kemu, budite ustrajni i kontinuirani jer u tom slučaju ne sumnjamo da će pozitivni rezultati vrlo brzo doći. Segment koji također ne smijete zanemariti je i hrana jer masna koža je vrlo često produkt konzumiranja pržene, odnosno nezdrave hrane, pa želite li umanjiti takav efekt na licu pokušajte s 'čistom' i uravnoteženom prehranom.

Dermalogica breakout clearing matte moisturizer SPF15, @ginemargrethe, Eau thermale Avène Hydrance optimale UV legere

Sisley Paris Black Rose Skin Infusion Cream, L’Occitane Aqua Réotier Ultra Thirst-Quenching Gel

Kiehl's Ultra Facial Oil Free Gel Cream, @rocky_barnes, Origins GinZing Energy-Boosting Moisturizer

Objavljeno: 23.11.2019. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p