KOŽA

6 hidratantnih krema za lice koje su savršena make up podloga

Kreme koje vrlo lako mogu nadomjestiti baš svaki primer!

Ono što se sigurno može pronaći u baš svakoj skincare kolekciji je dobra krema za lice. Također osim toga što od standardne kreme za njegu kože lica očekujemo da dubinski nahrani našu kožu i zadrži optimalnu razinu hidratacije, jednako tako nam je važno da pripremi i naše lice za nanošenje make upa. Kako od dobre podloge najviše ovisi kako će naš make up zapravo izgledati, nije naodmet imati pri ruci upravo jednu takvu kremu!

Iako možda još uvijek postoje skeptici koji smatraju da ne postoji nikakva razlika između dnevne i noćne kreme, ovakve tvrdnje najčešće padnu u vodu kada dođe trenutak nanošenja make upa, a gdje ona noćna krema ne može poslužiti kao podloga zbog svoje teške formule. S druge strane, one dnevne kreme čija tekstura lagano sjeda na kožu, savršeni su odabir za prvi korak make up rutine, a koji je priprema kože lica za nanošenje make up proizvoda. Kako bi se proizvodi zadržali na koži tijekom cijelog dana, potrebno je kvalitetno nahraniti lice, a neke od krema koje smo izdvojili u nastavku bit će sjajni saveznici u tome.

Primjerice, novitet brenda L'Adria Harmonizing Cream savršeni je izbor za masnu i mješovitu kožu jer učinkovito balansira prekomjerno lučenje sebuma, pa ćete tako izbjeći neželjeni sjaj pudera koji se na ovakvom tipu kože zna pojaviti tijekom dana. S druge strane, suhoj koži će sjajno odgovarati klasik među kremama, Weleda Skin Food blaga hidratantna krema za suhu kožu, a koju obožavaju poznate dame poput Adele, Victorie Beckham i Julie Roberts. Ova krema košta nekih četrdesetak kuna, a zahvaljujući prirodnim sastojcima, dubinski će hidratizirati kožu te ju intenzivno nahraniti i njegovati.

Pored ovih krema, u nastavku smo izdvojili još nekoliko, a s kojima će svaki vaš make up look biti mrvicu bolji!

L'ADRIA Harmonizing Cream, Neutrogena Hydro Boost Hyaluronic Acid Gel-Cream Moisturizer

Dr. Hauschka Rose Day Cream, Kiehl’s Ultra Facial Cream

Weleda Skin Food blaga hidratantna krema za suhu kožu, CeraVe Moisturizers hidratantno mlijeko za tijelo i lice za suhu i vrlo suhu kožu

Foto: Instagram, Dr.Hanuschka, Kiehl's, L'Adria, Neutrogena, Weleda, CeraVe
Objavljeno: 01.04.2021. u 12:08

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p