KOŽA

6 najboljih pudera kojima visoke temperature ne mogu baš ništa

Puderi idealni za vruće ljetne mjesece!

Baš kao što ljeti ne volimo svoje dane provoditi ispod slojeva odjeće te više težimo prozračnijim modnim komadima, koji omogućavaju koži disanje, ništa drugačije nije niti kada je naša make up rutina u pitanju. Tako se nekih make up proizvoda ipak odričemo kako bismo oslobodili kožu od suvišnih slojeva šminke, ali i onih proizvoda koji ne izgledaju baš lijepo na visokim temperaturama, no puder nikako ne spada u tu skupinu...

Bez obzira na to jeste li strastveni zaljubljenik u make up ili ga se sjetite samo kada su posebne prigode u pitanju, sigurni smo da se u baš svakoj kozmetičkoj torbici može pronaći barem jedan dobar puder. Pronaći idealan puder poprilično je veliki izazov te se od omiljene bočice teško odvajamo kada ju jednom pronađemo, no formula koja nam odgovara za vrijeme niskih temperatura, nerijetko nije prikladna za vruće, ljetne dane. Tako je potrebno napraviti malu izmjenu kada je ovaj make up proizvod u pitanju, ponajviše u odabiru same nijanse i njegove teksture. Za vrijeme ljetnih mjeseci, naš ten postaje nešto tamniji, pa je tako potrebno ovoj promjeni prilagoditi i samu nijansu pudera, a pored nijanse, pažnju je potrebno obratiti i na samu teksturu.

Tako treba težiti puderima koji su sjajno pigmentirani kako bi uspješno prikrili sve naše nepravilnosti, ali i da istovremeno na kožu 'sjednu' lagano i svilenkasto. Riječ je o puderima čije formule se ne baziraju na ulju te kao takvi neće skliznuti s lica, budući da se koža ljeti nešto više znoji, te pružaju prirodan finiš, stvarajući dojam besprijekornog izgleda same kože.

Jane Iredale Beyond Matte Liquid Foundation

Estée Lauder Double Wear, Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

L'Oreal True Match Foundation, Chanel Les Beiges Foundation

NARS Sheer Glow

Foto: Instagram, Nars, L'Oreal, Chanel, Estee Lauder, Giorgio Armani, Jane Iredale
Objavljeno: 25.06.2020. u 11:34

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p