KOŽA

6 odličnih proizvoda za temeljito skidanje šminke

Vrlo važna stavka koju ne smijete preskočiti!

Možemo se složiti kako je lijep i postojan ten jedan od najvećih beauty imperativa, no njegovo postizanje najčešće zahtjeva pravilnu i redoviti njegu kože lice. Korak koji je definitivno jedan od najvažnijih kada govorimo o brizi za kožu je temeljito skidanje šminke, stoga ga bez ikakve iznimke baš nikada ne smijete preskočiti.

Kozmetička industrija u svojoj ponudi ima doista fantastične proizvode pomoću kojih je imati blistav ten lakše no ikada, ali ipak određeni bazični koraci se baš nikada mijenjaju niti podliježu trendovima. Jedni od takvih proizvoda su oni za čišćenje lica, a pridodamo li tome i činjenicu kako savršeno njeguju kožu i pripremaju za daljnje tretiranje, definitivno ih čini preparatima koje želimo na svojoj beauty polici. Proizvodi za čišćenje lica prvenstveno moraju dubinski očistiti šminku, no istovremeno biti nježni te blagotvorno djelovati na kožu. Primijetite li da vam se koža peruta, ljušti ili poprima bilo koju drugu neugodnu nuspojavu, predlažemo da što prije proizvod koji koristite zamijeniti nekim drugim koji će vam bolje prianjati. Nadalje, i kod ovih proizvoda postoje oni univerzalni, ali i oni namijenjeni specifičnom tipu kože, pa svakako obratite pažnju na navedene stavke i posavjetujte sa stručnom osobom kako bi za svoje lice odabrali ono najbolje.

Vichy Purete Thermale, Avène - Mousse Nettoyante, Caudalie Make-Up Removing Cleansing Oil


Iako ih prvenstveno koristimo za skidanje šminke, ovi proizvodni nemaju isključivo tu namjenu jer ih valja koristiti i kada vam je lice čisto kao odličnu pripremu za nanošenje kreme i seruma. Kao što smo već naglasili, pravilna njega je ona koja objedinjuje proizvode za čišćenje lica u kombinaciji s ostatkom jer izostavljanjem baze koja čisti lice, ostatak njege nanosite na nečisto lice te samim time pozitivan rezultat će vrlo vjerojatno izostati, a to nije nešto što želimo.

Kiehl's - Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil, Garnier - Micellar Cleansing Gel Wash, Dermalogica - Essential Cleansing Solution

Foto: Instagram, Vichy, Avène, Caudalie, Kiehl's, Garnier, Dermalogica
Objavljeno: 26.06.2019. u 12:36
Tagovi: Make up

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p