KOŽA

7 krema za lice kojima se baš svake zime vraćamo

Klasici unutar svake kozmetičke torbice!

Od svih preparata koji se nalaze na našoj kozmetičkoj polici, kreme za njegu lica definitivno spadaju u onu must have kategoriju, pa smo sigurni kako upravo one čine sastavni dio baš svačije skincare rutine. No, iako je beauty industrija poprilično dinamična te vjerojatno i u ovom trenutku dok pišemo ovaj tekst neki novi proizvod stiže na police drogerija, s druge strane postoje oni proizvodi koji su toliko sjajni da imaju posebno mjesto na našim kozmetičkim policama!

Zima je period koji je zaista nemoguće preživjeti bez dobre i hranjive kreme za njegu kože lica. Tako se uvijek rado odlučimo za onu kremu koja u sebi ima mnoštvo hranjivih sastojaka uz pomoću kojih je vrlo lako održati zdravi i ujednačen izgled kože lica. Kreme za lice važne su iz brojnih razloga, a jedan od njih je i taj da je naše lice svakodnevno izloženo različitim vanjskim utjecajima, ali je ujedno i veliki pokazatelj našeg unutarnjeg stanja organizma. Upravo iz tog razloga je pravilan odabir kreme za lice izrazito bitan, a kako ne biste u svojoj odluci pogriješili i dodatno narušili njezin izgled, uvijek je pametno osloniti se na poznate klasike koji su već izborili svoje mjesto na brojnim kozmetičkim policama. Riječ je o kremama koje su do sada stekle status kultnih klasika te po čije kutijice odmah pohrlimo netom nakon što smo ih ispraznili. Također ove kreme bogate su antioksidansima, što uvelike olakšava proces regeneracije kože, zbog čega ona poprima svoj zdrav i sjajan izgled baš svaki dan.

Pravi primjer toga je i hidratantna krema brenda prirodne kozmetike - Weleda, a koju obožava i sama Victoria Beckham. Ova krema obogaćena je proizvodima visoke kvalitete te je poznata po svojim bogatim sastojcima, pa vrlo lako obnavlja suhu i ispucalu kožu, istovremeno štiteći ju od niskih temperatura, vjetra i suhog zraka u grijanim prostorijama. Pored ove kreme, u nastavku smo izdvojili i druge hranjive kreme za njegu kože lica, koje također hvale brojni dermatolozi i beauty urednici, stoga odaberite onu koja će najbolje odgovoriti na potrebe vaše kože lica!

Weleda Skin Food

Avene Hydrance Optimal Riche, Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly

Fresh Lotus Youth Preserve Face Cream with Super 7 Complex, Kiehl's Ultra Facial Cream

Estee Lauder DayWear, Drunk Elephant Lala Retro Whipped Cream

Objavljeno: 27.01.2020. u 12:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p