KOŽA

8 odličnih seruma za lice koji brišu umor i garantiraju svjež izgled

Proizvodi koje obožavamo!

Koža je organ koji je nerijetko vrlo često izložen štetnim vanjskim utjecajima, a to je ponajviše vidljivo na predjelu lica. Naime, kako ne bi došlo do neugodnih nuspojava ili kako biste ublažili umor, stres ili s druge strane godine, potrebno je na vrijeme započeti s njegom koja će na prirodan i nenapadan način očuvati kožu te joj podariti svježinu i sjaj.

Pravovremena njega kože lica jedan je od ključnih koraka želite li imati lijep i ujednačen ten te kožu koja poznaje tek nekolicinu sitnih nepravilnosti. Uz kvalitetnu kremu, proizvode za čišćenje lica i različite emulzije, jedan od najvažnijih proizvoda koji se mora pronaći na svakoj kozmetičkoj polici bez imalo dvojbe je serum. Serumi su proizvodi s velikim koncentratom određenih sastojaka te upravo zato i nisu namijenjeni svakodnevnoj uporabi, već po potrebi i ovisno u kojem stadiju se koža nalazi.

@maralafontan

Nadalje, iako postoje serumi koji se nanose na cijelo lice, češći su oni koji su namijenjeni samo za određeni dio, primjerice za ispod očiju. Jedna od učestalih pogrešaka koja se neprestano ponavlja je pretjerivanje s količinom, a sve sa željom što boljeg učinka. Upravo tada stvara se kontraefekt te kod nanošenja seruma doista ne treba dodavati niti kapljicu više. Serum osim što će duboko hidratizirati kožu te spriječiti nastanak bora, također pomaže postizanju svježine koja je u današnjem užurbanom svijetu i svakodnevnici prijeko potrebna.

Avène PhysioLift Sérum Smoothing Plumping, @brittanyxavier, Vichy Neovadiol

Premda se serumi najčešće preporučuju nešto zrelijoj koži, ona mlada također može koristiti ove proizvode, ali naravno ne učestalo.  Počnete li serume koristiti sredinom dvadesetih godina, možete biti sigurni kako će vaša koža zadržati mladenački izgled. Korištenjem seruma već u prvih nekoliko tjedana vidjet ćete veliku promjenu i poboljšanje, stoga ono što predlažemo je da već danas nabavite svoj primjerak koji će najviše odgovarati vašoj koži!

Filorga Perfect+ serum, L'Occitane Immortelle Precious Serum, Lixirskin Night Switch BHA

Elizabeth Arden Retinole Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum, @sophie.ellen.young, Immortella serum za lice

Objavljeno: 18.11.2019. u 12:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p