KOŽA

8 proizvoda za samotamnjenje koja volimo koristiti zimi

Proizvodi koji vas neće razočarati!

Nedostatak sunca i konstantna hladnoća nešto je što poprilično utječe na naš izgled. Koža postaje suha, nerijetko i dehidrirana, a budući da ju slojevima odjeće štitimo od povremenih sunčevih zraka, porculanska put sastavni je dio našeg svakodnevnog izgleda. No, budući da se još neko vrijeme moramo strpjeti do dolaska ljeta i visokih temperatura, koje našoj puti vraćaju onaj brončani izgled kojeg toliko volimo vidjeti, nije naodmet malo sunčevih zraka uvrstiti i u svoju kozmetičku torbicu...

Svatko od nas se u jednom periodu zime uhvati kako nostalgično gleda slike s godišnjeg odmora, u kojima bezbrižno ležimo na plaži, pijući koktele te pozirajući kao da nemamo niti jednu jedninu brigu na svijetu. Cijeli ovaj dojam prati i fantastičan izgled našeg tena, kao posljedica izležavanja pod suncem. Brončani i suncem osvijetljen ten volimo iz brojnih razloga; koža izgleda svilenkasto te su sve mane koje inače krase našu kožu nekako sakrivene ispod brončanog sjaja. Upravo to nam zapravo najviše nedostaje za vrijeme zimskih mjeseci, pogotovo u situacijama kada odlučimo odjenuti haljinu ili suknju, kojih se ne odričemo niti za vrijeme najnižih temperatura, a navedene outfite prati poprilično umoran izgled kože.

U ovakvim situacijama sjajno rješenje su proizvodi za samotamnjenje. Iako će mnogima na pamet pasti pomalo zastrašujući scenariji u kojima je pola kupaonice narančasto nakon korištenja ili još gore, narančaste mrlje nakon nanošenja na nezgodnim mjestima, činjenica jest kako je od toga beauty industrija značajno napredovala, pa tako možete pronaći sjajne proizvode za samotamnjenje, kao i bronzere za tijelo, koji su vrlo jednostavni za korištenje.

Kreme za samotamnjenje sjajne su jer se jednostavno nanose te ih je potrebno dobro utrljati u kožu kako boja ne bi samo tako nestala s kože. Također sprejevi za samotamnjenje idealni su za one precizne, koji će znati dobro njima rukovati, a volimo ih jer se brzo suše na koži, pa tako ne morate čekati satima da se boja upije. U nastavku smo izdvojili 8 proizvoda za samotamnjenje i bronzere za tijelo s kojima ne možete pogriješiti, stoga neka ljeto dođe mrvicu ranije, ako nigdje drugdje, barem u vašu kupaonicu!

Lancome Soleil Bronzer Sun BB Cream, By Terry Tea to Tan Face & Body

UTAN Body Utan x Jamie Skin Idol Face and Body Bronzer, Erre Due BB Body Bronzer

Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer Quick Drying Dark Self Tan Body Mist, Vichy Ideal Soleil Moisturizing Self-tanning Milk

Honey Bronze™ Tinted Leg Mist, Sol de Janeiro Copacabana Bronze Glow Oil

Foto: Instagram, Lancome, ByTerry, UTAN, Erre Due, Garnier, Vichy, Honey Bronze, Sol de Janeiro
Objavljeno: 11.02.2020. u 10:53

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p