KOŽA

8 Zarinih parfema koji su kao stvoreni za proljeće

Mirisi koje želite imati u svojoj kolekciji
Kada govorimo o parfemima, činjenica jest da oni imaju puno veću ulogu od klasičnog beauty proizvoda. Njihov miris prilagođavamo prigodama, raspoloženju, pa čak i godišnjem dobu, a koliko su važan dio našeg svakodnevnog looka najbolje potvrđuje činjenica da se bez omiljenog mirisa osjećamo kao da smo goli. Upravo zato parfemi imaju posebnu ulogu na našoj kozmetičkoj polici, stoga je pravo vrijeme da obnovite svoju kolekciju!

Činjenica jest da je izbor parfema vrlo individualan te da uvelike njegov odabir ovisi o vlastitom stilu i karakteru. Kada birate novi miris, razmislite o onim notama koje najviše volite i koji vam se čine najprikladnije za proljeće. Ako volite cvjetne mirise, obratite pažnju na parfeme koji sadrže note jasmina, ruže, ljiljana ili cvijeta naranče. S druge strane, ako više preferirate svježe i citrusne mirise, obratite pažnju na parfeme s notama grejpa, limuna, bergamota ili mandarine.

Nadalje, najbolji način za odabir parfema jest taj da isprobate nekoliko različitih mirisa kako biste vidjeli kako se koji razvija na vašoj koži. Nemojte ograničavati svoj izbor samo na jedan miris, već isprobajte nekoliko njih. Također, uzmite u obzir i prigodu u kojoj ćete nositi parfem. Ako je riječ o dnevnom parfemu za posao ili šetnju, možda će vam biti draže nositi laganiji i osvježavajući miris, dok za večernje prigode ili pak neki poseban događaj birajte bogatiji i senzualniji miris.

Genijalne mirise koji kao da su pravi odraz proljeća pronašli smo u Zarinoj ponudi koja sve češće postaje i omiljena destinacija kada su kozmetički proizvodi u pitanju, a pogotovo parfemi, stoga naše favorite potražite u nastavku teksta!

Evening Maiden Orchid (17,95 €), Leather Jardin (22,95 €)

Red Temptation (19,95 €), Golden Decade (19,95 €)

Rose Gourmand (24,94 €), Captivating Memories Unexpected Joy (19,95 €)

Universal Oud EDP (22,95 €), Amalfi Sunray (22,95 €)

Foto: Instagram, Zara
Objavljeno: 27.03.2023. u 15:51

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p